Adıyaman’da 10 Kasım Töreni: Çelenk Sunumu ve Saygı Duruşu

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 87. yılında tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman’da da törenle anıldı.

GÜNCEL - 10-11-2025 11:19

 

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı; Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kürşat Doğan ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin Atatürk Anıtına çelenk sunması, ardından sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu ve hep birlikte okunan İstiklâl Marşı ile başladı.

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol; "57 yıllık ömrünü Türk Milletinin istiklâli ve istikbâline adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurladığımız bu anlamlı günde bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhu şad olsun." dedi.

Günün Diğer Haberleri