Ceylanpınar'da Şehit Polisler İçin Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, 22 Temmuz 2015 tarihinde hain terör saldırısında şehit düşen polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar, düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla dualarla anıldı.

YEREL - 23-07-2026 09:40

Ceylanpınar Kaymakamlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Ulu Camii'nde gerçekleştirilen programa Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal, ilçe protokolü, emniyet teşkilatı mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif okunurken, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitler için dualar edildi. Duygu dolu anların yaşandığı programda, şehitlerin aziz hatıraları bir kez daha minnet ve rahmetle yâd edildi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği program, yapılan duaların ardından sona erdi.

Şehit polis memurları Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar başta olmak üzere, vatan uğruna hayatını kaybeden tüm şehitler rahmet, minnet ve şükranla anıldı. 

Haber:Uğur Kuş / Ceylanpınar/Şanlıurfa

Günün Diğer Haberleri