Münih’te Hulusi Paşa’dan Vatandaşlarla İstişare Toplantısı

Almanya’nın Münih kentinde, şehrin manevi merkezlerinden biri olan DİTİB Mehmet Akif Camii anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Hulusi Akar, Münih’te düzenlenen Güvenlik Konferansı vesilesiyle vatandaşlarla bir araya gelerek önemli değerlendirmelerde bulundu.

DÜNYA - 16-02-2026 14:04

Türkiye Büyük Millet Meclisi Millî Savunma Komisyonu Başkanı, eski Millî Savunma Bakanı ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 29. Genelkurmay Başkanı olarak görev yapmış olan Hulusi Akar, DİTİB Mehmet Akif Camii Konferans Salonu’nda Münih ve çevresinden gelen STK temsilcileri ile vatandaşlara hitap etti.

Yaklaşık iki saat süren programda Türkiye’nin dış politikası, küresel gelişmeler ve güvenlik meseleleri üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda karşılıklı istişare ortamı oluşurken, Hulusi Paşa’nın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Program; Avrupa Kayserililer Federasyonu Başkanı ve ATİB Avrupa Kayserililer Birliği Kurucu Başkanı Ali Hızar, Ender Beyhan ve Öztürk Süt’ün iş birliğiyle gerçekleştirildi. Ev sahipliğini ise DİTİB Münih Mehmet Akif Camii üstlendi.

Oldukça verimli ve yapıcı bir atmosferde gerçekleşen toplantı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Haber: Tevfik ŞENDÖL-Turan KAYA/MÜNİH

Günün Diğer Haberleri