SPOR
Giriş Tarihi : 22-01-2023 00:55   Güncelleme : 02-02-2023 00:57

Akçaabat’ta Spor Lisesi İnşaatı Hızla Yükseliyor

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu tarafından yapımı üstlenilen ve yaklaşık 3 ay önce temeli atılan Trabzon’un Akçaabat ilçesinin Söğütlü mahallesindeki Spor Lisesi kompleksi inşaatı ve sentetik sahaların yapımı hızla devam ediyor.

Akçaabat’ta Spor Lisesi İnşaatı Hızla Yükseliyor

“Modern bir spor kompleksi olacak”

Mayıs ayında temel atma töreni gerçekleştirilen Spor Lisesi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Spor Lisesi’nde yüzme, su sporları, futbol, atletizm, güreş gibi branşlar için idman alanları, okul binası, çok amaçlı salon ve pansiyon yer alacak.

İçerisinde bulunan 4 katlı 16 derslikli lise, 2 katlı çok amaçlı spor salonu ve 5 katlı 144 kişilik öğrenci pansiyonuyla birlikte dev bir spor kompleksi olacak yapının çalışmaları günümüz modern mimari teknikleriyle yapılıyor. Mayıs ayında hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu tarafından kiralanan özel uçakla Besni, Adıyaman ve Gaziantep'ten çok sayıda kişinin katılımıyla temel atma töreni gerçekleştirilen Spor Kompleksi, İbrahim Erdemoğlu'nun üniversite yıllarını geçirdiği Trabzon'a büyük bir vefa örneği olarak tarihe geçmişti.

150 milyon TL üzerinde bir yatırım planı çerçevesinde Trabzon bölgesine armağan edilen Akçaabat’taki Spor Lisesi Kompleksi'nin temelinde konuşan İbrahim Erdemoğlu; “Tüm şirketlerimizle Erdemoğlu Holding olarak, bir yandan ülkemizin kalkınma hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalışıyor, diğer yandan da yarınlarımız olarak gördüğümüz gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmayı en önemli sorumluluğumuz olarak kabul ediyoruz” demişti.

Kaynak: www.besniekspres.com

Ömer KarakuşÖmer Karakuş