EĞİTİM
Giriş Tarihi : 27-12-2022 22:53   Güncelleme : 07-01-2023 02:23

Altın Kanat İyilik Dostları Grubundan Miniklere Yardım Eli

THY Altın Kanat İyilik Dostları grubu tarafından Adıyaman ilimizin merkez okullarına mont, atkı ve bere yardımı yapıldı. Maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına yapılan yardımlarda çocukların sevinçleri gözlerine yansıdı.

Altın Kanat İyilik Dostları Grubundan Miniklere Yardım Eli

İstanbul’dan gönderilen mont, atkı ve bereleri Adıyaman Valiliği ve Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla okullardaki öğrencilere dağıtan Fehmi Karakuş, çocukların sevinçlerine ortak oldu. Mont, atkı ve bere dağıtımına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk Güneş, okul yöneticileri ve THY Altın Kanat İyilik Dostları grubu adına Fehmi Karakuş katıldı.

“Böylesine anlamlı bir çalışmanın içerisinde yer aldığımız için çok mutluyum”

Yapılan hayır işiyle ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Fehmi Karakuş; “THY Altın Kanat İyilik Dostları grubu tarafından Adıyaman’ımızın çeşitli okullarında okuyan öğrenciler için 425 adet mont, 200 adet atkı ve bere takımı alındı. Bizlerde Adıyaman merkezde bulunan Atatürk İlkokulu’na, Emniyet İlkokulu’na, Turan Çelik İmam Hatip Ortaokulu’na, 23 Nisan İlkokulu’na ve Şeref Cengiz İlkokulu’na yardımları ulaştırdık. Bu yardımları İstanbul’dan Adıyaman’a gönderen hayır severlerimizden Allah razı olsun. Hava şartlarının giderek soğuduğu bugünlerde yapılan yardımları öğrencilerimize ulaştırdık. Adıyaman Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yetkilileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında yardıma muhtaç öğrencileri tespit ederek gönderilen yardımları öğrencilere ulaştırdık. Bu gibi yardımların devamlı olmasını temenni ederek böylesine anlamlı bir çalışmanın içerisinde yer aldığımız için çok mutluyum. Adıyaman ilimizde belki de yardıma ihtiyacı olan en önemli yerler okullarımızda eğitim gören çocuklarımızdır. Çocuklarımız bizler için her şeyden önce gelmektedir. Yapılan her yardımın öğrencileri ne kadar mutlu ettiğine bizzat şahit olduk. Öğrencilerimize dağıtmış olduğumuz mont, atkı ve bereleri giydiklerinde sevinçlerine ortak olduk. Onlar her şeyin en iyisine layıklar. Onlarla birlikte aynı sıralardan bizlerde eğitim alarak geçtik. Birgün eğitimlerini tamamladıkları vakit onlarda bizler gibi okullara yardım etmek için yapılan çalışmaların içerisinde yer alacaklardır. Bu nedenle bu gibi yardımların oldukça önem arz ettiğini belirtmek isterim.

Mont, atkı ve bere dağıtımında bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal’a, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Faruk Güneş’e, okul yöneticilerine ve THY Altın Kanat İyilik Dostları grubuna çok teşekkür ederim. Bu hayır işinde emeği geçen hayırseverlerden Allah razı olsun” dedi.

Haber: Şükran Şahin

Ömer KarakuşÖmer Karakuş