Ekim ayında Başkan Abdurrahman Tutdere’nin makam koltuğuna oturan 11 yaşındaki Muhammed Ali Durmuş’un yaşadığı Bahçelievler Mahallesi’ne park yapılma talebi Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere tarafından yerine getirildi.
TUTDERE; “BİZDE ADIYAMAN BELEDİYESİ OLARAK BAŞKANIMIZIN TALİMATINI YERİNE GETİRDİK. BAHÇELİEVLER’DEKİ PARKIMIZI MUHAMMED’İN TALEBİ DOĞRULTUSUNDA AÇTIK, YENİLEDİK, OYUN GRUPLARIMIZI YERLEŞTİRDİK.”
Muhammed Ali Durmuş’un talebi üzerine Bahçelievler Mahallesi’ne yaptıkları parktan dolayı açıklamada bulunan Başkan Abdurrahman Tutdere; “Bugün Bahçelievler’deyiz, muhtarımızla, park ve bahçeler ekibimizle birlikteyiz. Muhammed daha önce makamımıza geçmişti, belediye başkanı olarak talimat vermişti. Bahçelievler Mahallesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne talimat vererek park istemişti. Bizde Adıyaman Belediyesi olarak başkanımızın talimatını yerine getirdik. Bahçelievler’deki parkımızı Muhammed’in talebi doğrultusunda açtık, yeniledik, oyun gruplarımızı yerleştirdik. Çocuklarımız burada doyasıya oynayacaklar. Muhammed sayın başkan talebiniz yerine geldi, ne diyorsun? Bir şey söylemek ister misin?” dedi.
MUHAMMED ALİ DURMUŞ; “BAŞKANIM BU PARKI YAPTINIZ SADECE BU PARKA İYİ BAKSINLAR YETER”
Mahallesine Başkan Abdurrahman Tutdere tarafından park yapılmasından dolayı teşekkür eden Muhammed Ali Durmuş adlı çocuk, “Başkanım bu parkı yaptınız sadece bu parka iyi baksınlar yeter” diye konuştu.
TUTDERE; PARKLAR HALKIMIZA, GENÇLERİMİZE, ÇOCUKLARIMIZA, KADINLARIMIZA EMANET. SİZ KORUYACAKSINIZ BİZ YAPACAĞIZ, HEP BERABER ŞEHRİMİZİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ.”
Başkan Abdurrahman Tutdere açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Muhammed başkanın dediği gibi burada muhtarıma, bütün hemşerilerime bir çağrıda bulunmak istiyorum. Parklar sizin hepinizin ortak malı, parklarımıza bakalım. Belediye ve halkımızın işbirliği ile parklarımızı güzelleştirelim, sahip çıkalım. Parklar halkımıza, gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza emanet. Siz koruyacaksınız biz yapacağız, hep beraber şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız.”
Haber: Ömer Karakuş