FUTBOL
Giriş Tarihi : 08-05-2022 21:41

Efsane Adıyamanspor Bal Ligine Yükseldi

Yıllarca ilimizi profesyonel liglerde temsil eden Adıyamanspor mücadele ettiği 1.amatör kümede namağlup olarak ligi ilk sırada bitirerek play-of oynama hakkını elde etti.

Efsane Adıyamanspor Bal Ligine Yükseldi

İki grup halinde oynanan 1.amatör kümede guruplarını ilk 3. sırada tamamlayan takımlar play-of maçlarını oynama hakkını kazandı.

Play-aut maçlarında Kahta İdmanyurdu’nu 3-1, Çınarspor’u 2-0, Adıyaman Belediyespor’u 4-1, Gerger Gapspor’u 3-1, Gölbaşıspor’u 3-0 yenen Adıyamanspor 1.amatör şampiyonu oldu. Play-aut maçında İmamağaspor’u 3-2 yenen Adıyamanspor 2022-2023 sezonunda ilimizi bölgesel amatör ligde temsil etmeye hak kazandı.

Gazetemize açıklamada bulunarak bu sezon oynadıkları bütün maçları kazandıklarını belirten Adıyamanspor Kulüp Başkanı Recep Karaca; “Şampiyonlukta emeği geçen teknik heyeti ve sporcuları kutluyorum. Amacımız önümüzdeki sezon ilimizi bölgesel amatör ligde en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

Adıyamanspor Kulübü takım kaptanı olan aynı zamanda birçok takımda ilimizi başarılı bir şekilde temsil etmiş olan Mehmet Akif Yakışık ise sezon sonunda futbolculuk hayatına son noktayı koyduğunu açıkladı.

Haber: Yusuf Tırpan

Ömer KarakuşÖmer Karakuş