SAĞLIK
Giriş Tarihi : 04-10-2022 01:29   Güncelleme : 17-10-2022 16:57

FİZYOŞAH Sağlıklı Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı

Fizyoterapist Zafer Şahin’in kurucusu olduğu FİZYOŞAH Sağlıklı Yaşam Merkezi Adıyaman’da hizmete açıldı. Açılışa Zafer Şahin’in yakınları, arkadaşları ve meslektaşları katıldı.

FİZYOŞAH Sağlıklı Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı

Fizyoterapist Zafer Şahin tarafından açılan FİZYOŞAH Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde fıtık, boyun düzleşmesi, omuz ağrıları, duruş bozuklukları, fibromiyalji, sporcu yaralanması, ortopedik rehabilitasyon, geriatrik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon ve pediatrik rehabilitasyon tedavileri uygulanacak.

“Geriatrik ve pediatrik olmak üzere 7’den 77’ye herkese hizmet veriyoruz”

Kliniğinin açılışında açıklamada bulunan Fizyoterapist Zafer Şahin; “Manuel terapi, kupa terapi, graston, omurga sağlığı gibi birçok kursa katılarak eğitim aldım. Bugün de hayalini kurduğum işyerini açmanın gururunu yaşıyorum. Okulunu okuduğum bölümün mesleğimi severek yapacağım. İşyerimde vatandaşlarımıza sağlık alanında faydalı hizmetler vermek istiyorum. “Fizyoterapist kimdir?” sorusuna cevap verecek olursam yaralanma, hastalık, engel, hareket sistemi bozuklukları ve sağlıkla ilgili diğer durumlardan kaynaklanan ağrı ve fonksiyon bozukluklarında hekimin tanısına göre, fizyoterapi ve rehabilitasyona yönelik ölçme ve değerlendirme yaparak, bunların ışığında tedavi programını planlayan ve uygulayan kişidir. Kliniğimizde fiziksel tıp ve rehabilitasyon disiplininde bulunan tedaviler kapsamında, spor hastalıklarının değerlendirilmesi, kas iskelet sistemi hastalıklarının rehabilitasyonu ve ağrının giderilmesine yönelik danışmanlık hizmeti verilmektedir. Geriatrik ve pediatrik olmak üzere 7’den 77’ye herkese hizmet veriyoruz. Çok sayıda hastalığa, manuel terapi, akupunktur, egzersiz ağırlıklı seanslarla çözüm sunuyoruz.  Manuel terapi, fizik tedavi ve rehabilitasyonu içine alan tüm hastalıklara yönelik uzman fizyoterapistler tarafından tamamen elle yapılan bir tedavi şeklidir. Tedavi kapsamında herhangi bir cihaz ya da yardımcı malzeme kullanılmaz. Bu yöntem ile hastalarımızın büyük bir çoğunluğunda olumlu geri dönüşler sağlıyoruz. Vatandaşlarımız genel olarak bel ve boyun fıtığı, omuz ağrıları, diz eklem hastalıları, el bilek kırıkları rehabilitasyonu gibi çok çeşitli rahatsızlıkların tedavisi için bizlere başvurabilirler. Nitelikli ve daha kaliteli bir sağlık hizmeti vermek için çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Hastalarımız kliniğimize Eskisaray Mahallesi Atatürk Bulvarı No:158 Tuncaylar İş Merkezi No:1 Kat:1 Adıyaman adresinden veya 05448950402 nolu hattan ulaşabilirler” dedi.

Haber: Fatma Karakuş

Ömer KarakuşÖmer Karakuş