YEREL
Giriş Tarihi : 07-01-2023 01:39   Güncelleme : 14-01-2023 23:49

Hayır Elçisi Mehmet Ulum İyilikte Yarışıyor

Adıyamanlı hayır elçisi Mehmet Ulum, örnek bir davranışa imza atarak İl Müftülüğüne bağlı kuran kurslarına temizlik malzemesi yardımında bulundu. Yıl içinde yaptığı yardımlarla insanların takdirini toplayan Mehmet Ulum, farklı çalışmalarıyla insanları mutlu ediyor.

Hayır Elçisi Mehmet Ulum İyilikte Yarışıyor

Adıyaman İl Müftülüğüne bağlı kuran kurslarına temizlik malzemesi yardımında bulunduğunu ifade eden hayır elçisi Mehmet Ulum; “Temizlik İmandandır” hadisini kendimize şiar edindik. “Temiz insan, temiz çevre” sloganıyla pandemi öncesi başlattığımız yardım çalışmasıyla birçok okula temizlik malzemesi desteğinde bulunduk. İstanbul’dan Onur Doğanok kardeşimizin katkılarıyla İl Müftülüğüne bağlı kuran kurslarında kullanılmak üzere temizlik malzemesi yardımında bulunduk. Rabbim hayırda yarışan kardeşlerimizin sayısını arttırarak bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” dedi.

İnsanlara yardım ettiği için kendini çok mutlu hissettiğini belirten Mehmet Ulum, “Adıyaman’da yaşayan bir birey olarak insanlara yardım etmeyi kendime bir görev olarak görüyorum. Yılın her ayında mutlaka insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Yapmış olduğum yardımları aynı zamanda sosyal medya aracılığıyla da paylaşıyorum. Bu paylaşımlarımı gören vatandaşlarımızın öz güvenini de kazanmış oluyorum. Allah nasip ettiği sürece bu yardım çalışmalarım devam edecektir. İnsanlara yardım etmek kadar güzel bir duygu yoktur. Bundan yıllar öncesinden bugüne kadar bu yardım çalışmalarımı devam ettirmekteyim. Aynı zamanda bazı kurumlara bağlı yerlere de yardımlarım oluyor. Bu yardımları yaparken de insanlarımızın duasını alıyorum. Bu duygu benim için her şeyden önce gelmektedir. Bu nedenle yardım çalışmalarıma hayatımın soruna kadar devam edeceğim. Önemli olan bu dünyada insanlara faydalı olabilmektir. Bu manada insanlara faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana. Bu yardım çalışmalarını yaparken aynı zamanda ailemde yanımda yer alıyor. Bu manada yardım çalışmalarımda yanımda olan aileme ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bir insana yardımcı olmak dünyada tarif edilmeyecek kadar önemli bir vazifedir. Eğer bizler bu dünyada yaşıyor ise kendimizin de bir görevi olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu manada her insanın mutlaka yardıma muhtaç insanlara el uzatması gerekir” dedi.

Haber: Fatma Karakuş

Ömer KarakuşÖmer Karakuş