KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 07-01-2023 02:00   Güncelleme : 14-01-2023 23:50

Kitap Fuarının Gözdesi H. Mirhat Coşkun Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen, 100 yayınevi ve 166 yazarın katıldığı 5. Ulusal Kitap Fuarı’nın gözdesi genç yazar Hüseyin Mirhat Coşkun oldu. Son söyleşi ve imza gününü Samsat’ta depremzede çocuklarıyla gerçekleştiren küçük yazar Hüseyin Mirhat Coşkun, 101. imza gününde Şanlıurfalı kitapseverlerle buluştu.

Kitap Fuarının Gözdesi H. Mirhat Coşkun Oldu

Küçük yaşta yazdığı hikaye kitaplarıyla Türkiye’nin gündemine gelen genç yazar Hüseyin Mirhat Coşkun’a başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere kitapseverler yoğun ilgi gösterdi.

Şimdiye kadar beş kitap yazan ve altıncı kitabı üzerinde çalışan edebiyatımızın en genç yazarı H. Mirhat Coşkun; “Kitap fuarı çok güzel geçti. Başta öğrenciler olmak üzere kitap fuarına gelen herkes kitaplarıma çok ilgi gösterdi. Özellikle insanların kitaplarla ve yazarlarla ilgilenmesi beni geleceğe dair umutlandırıyor” dedi.

RADEV ödüllü yazar Coşkun; “Kitaplar hayattaki en büyük öğretmendir. Bunun için çok kitap okumalıyız. Biz ailece her gün bir saat kitap okuyoruz. Herkes mutlaka günde en az yarım saat kitap okumalıdır” diye konuştu.

Haber: Emine Karakuş

 

Ömer KarakuşÖmer Karakuş