EĞİTİM
Giriş Tarihi : 28-05-2022 13:17

Öğrencilerinden Yıl Sonu Mezuniyet Sergisi

Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi son sınıf öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları çalışmalarını Yıl Sonu Mezuniyet Sergisi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu.

Öğrencilerinden Yıl Sonu Mezuniyet Sergisi

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Galerisi’nde gerçekleşen programın açılışını  Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Muhammet Alagöz, Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nurullah Atalay, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Günaydın, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Feyzullah Karaaslan ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet Pınar yaptı. 
Dekan Alagöz: “Sanatçı Adaylarını Mezun Etmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz” 
Çok sayıda öğretim üyesi ile öğrencinin katıldığı etkinlik güzel görüntülere sahne oldu.
Özverili çalışmaları, titiz ve hassas yaklaşımlarıyla öğrencilerin bilgi ve donanımlarında bu seviyelere gelmelerini sağlayan, sanatsal bağlamda şekillenmeleri için çalışan, öğretim elemanlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Alagöz, her biri birbirinden kıymetli genç sanatçı adaylarını mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Eğitim-öğretim süreci içerisinde desteklerini esirgemeyen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’a teşekkür eden Prof. Dr. Alagöz, “Mezunlarımıza başarılı ve mutlu bir gelecek diliyorum, yaşamın ve sanatın evrensel yolculuğunda yolları açık olsun. Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültemizi tüm dünyaya tanıtın. Hayattaki amacınız insanlığa özveriyle hizmet etmek olsun. Sizlere başarılar diliyorum, yolunuz, bahtınız açık olsun.” dedi.
Rektör Turgut: “Öğrencilerimize Her Türlü İmkanı Sunuyoruz”
Sanatın tüm dünyanın paylaştığı evrensel bir araç olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, öğrencilere, kendilerini geliştirmeleri adına her türlü imkanın sunulduğunun altını çizdi.
Özellikle, hizmet binasının fiziki ortamını öğrencilerin en rahat biçimde çalışabilecekleri şekilde dizayn ettiklerinin altını çizen Turgut, Fakültemiz geç de olsa binasına kavuştu. İhtiyaç olması durumunda bir bina daha açarız. Bu konuda harekete geçmemi sağlayan Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Muhammet Alagöz’e teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin öğretim yılı içinde edindikleri kazanımlarının ve performanslarının somut bir sonucu olan çalışmalarını sergilemesine katkı sunan öğrencilerimizi ve onlara emek veren hocalarını kutluyor, başarılarının ve sanata katkılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Ömer KarakuşÖmer Karakuş