EKONOMİ
Giriş Tarihi : 06-11-2022 20:14   Güncelleme : 22-11-2022 00:09

Ahmet Ural “İTO Seçimlerinde Destek Bekliyoruz”

İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) seçim çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken, Adıyamanlı üyeler de seçim çalışmalarında kolları sıvadı.

Ahmet Ural “İTO Seçimlerinde Destek Bekliyoruz”

9 Kasım Çarşamba günü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılacak seçimlerde Adıyamanlı işadamları da yoğun gayret gösteriyor.

“Sektörün gelişimine yön verecek markaların oluşumuna destek vereceğiz”

Adıyaman Genç İşadamları Derneği Onursal Başkanı Ahmet Ural, 42 Nolu Tekstil ve Yan Sanayi Ürünleri Komitesi için çalışmalarını sürdürürken sektörle ve seçimle ilgili şunları söyledi: “Sektörümüzün sorunlarının çözümü için ekibimizle seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman ulaşabilecekleri, sektörel sorunlarımızla ilgili kamu-kurum kuruluşları ve İTO bünyesinde pratik çözümler üretebilecek, sektörümüzü bütün bileşenleri ile temsil eden vizyoner kadromuzla destek bekliyoruz. Misyonumuz; sektörümüze saygınlık kazandırmak, kronikleşen sorunlarına yönelik çözümler üretmek, sektörün gelişimine yön verecek markaların oluşumuna destek vermektir. Tekstilin bütün bileşenleriyle yeni bir ivme kazanması için sektör mensuplarımızın desteklerine talibiz. Özellikle şunu hatırlatmakta fayda var. Bizlere verilen evrakları İTO bünyesinde yetki belgesine dönüştürdük. Tekrar belge talep edenlere itibar edilmemeli. Sektör paydaşlarımız ise şunlardan oluşuyor: “Düğme, fermuar, güpür, dantel, konfersiyan yan sanayi, bayrak, branda, tente, vela, vatka ve al sat” Tüm meslektaşlarımızı 42 nolu Tekstil ve Yan Sanayi Ürünleri Komitesi’ne destek vermelerini bekliyoruz.”

Ömer KarakuşÖmer Karakuş