YEREL
Giriş Tarihi : 23-10-2022 17:11   Güncelleme : 08-11-2022 01:08

AGD Adıyaman’da Bayrak Değişimi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) genel merkezinde Adıyaman şube başkanlığının devir teslim töreni yapıldı. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkanı Salih Turhan, Adıyaman AGD Şubesi eski Başkanı Bedrettin Beyazkaya’ya şube başkanlığı süresince yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

AGD Adıyaman’da Bayrak Değişimi

AGD Genel Başkanı Salih Turhan, AGD Adıyaman şube başkanlığına getirilen Hamza Özer Başkana başarılar dileyerek; “10 yıl gibi uzun bir süre AGD Adıyaman Şube Başkanlığı görevini yürüten Bedrettin Beyazkaya başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte yeni başkanımız Hamza Özer bayrağı devir almıştır. Hamza Özer başkanıma ve yönetimine başarılar dilerim” dedi.

Bedrettin Beyazkaya yaptığı açıklamada; “AGD ailesi gibi çok önemli bir misyonu olan bir kuruluşun 10 yıl gibi bir süre şube başkanlığını yürüttüm. Yönetimimle birlikte gençlere ve topluma faydalı olmak adına bir dizi etkinliklerimiz oldu. Bu çalışmaları yönetim kurulumuzun her bireyinde bulanan yönetimimizle birlikte yaptık. 10 yıl boyunca bizlerle birlikte yönetimde yer alan, AGD’nin her etkinliğinde bulunan üyelerimize ve gönüllülerimize çok teşekkür ederim. Görevimi devrettiğim Hamza Özer başkanıma ve yönetimine başarılar dilerim” diye konuştu.

AGD Adıyaman Şube Başkanı Hamza Özer ise kendisine verilen görevden dolayı AGD Genel Başkanı Salih Turhan’a teşekkür ederek; “Anadolu Gençlik Derneği ülkemizin gençliğine ve topluma hizmet eden en önemli sivil toplum kuruşlarının başında gelmektedir. Böylesine önemli bir sivil toplum kuruluşunun Adıyaman şube başkanı olmak çok önemli bir görevdir. Bu görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yoğun bir şekilde çalışacağız. AGD ailesi olarak gençliğimizin milli ve manevi değerlerine bağlı olması için gece gündüz demeden çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu manada yıl içerisinde çeşitli sosyal etkinliklerimiz olacağı gibi aynı zamanda gençlerimizin eğitim hayatlarına faydalı olmak adına yılın her ayında eğitimlerimiz olacak. Bizler AGD ailesi olarak gençlerimizin devletlerine bağlı birer birey olmaları adına çalışmalarımızı uzun yıllardan bu yana devam ettiren bir kuruluşuz” şeklinde konuştu.

Haber: Sırrı Ergün

Ömer KarakuşÖmer Karakuş