KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 27-12-2022 22:29   Güncelleme : 07-01-2023 02:22

Yaptıklarıyla Hayran Bırakıyor

Adıyaman’da, kaligrafi ve hat konusunda birbirinden güzel eserler üreten kaligrafi ve hat ustası Mehmet Han, başarılı hizmetleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Yaptıklarıyla Hayran Bırakıyor

Adıyaman’da Taekwondo sporunun ilk antrenörü ve bu sporun mimarı olan Mehmet Han, son 6 yıldan beri kendisinde çocukluktan beri var olan bir başka yeteneği ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Mehmet Han, kaligrafi sanatını kendi yetenekleri ile farklı şekil ve tasarımları ile ilginç hale getirdiği gibi insanların özel günlerinde, doğum günlerinde, firmalara reklam amaçlı promosyon ve hediyelik ürünlerde yaptığı tasarımlar ile ilgi çekiyor.

Kaligrafi ve hat ustası Mehmet Han gazetemize yaptığı açıklamada; “Taekwon-do sporunu Adıyaman’a öğretip tanıtmakla beraber içimde çocukluktan beri var olan resim ve güzel yazı yeteneğimi profesyonel anlamda zirveye çıkarmaya çalışıyorum. Her gün pratik yapıyorum, kendimi geliştiriyorum. Amacım daha da iyi olmak ve bu sanatı imkân verilirse ilimizde çocuk, genç, yaşlı ve isteyen herkese öğretmektir. Öğrenmenin her türlüsünü seviyorum. Üniversite lisans mezunuyum. 3 yabancı dili orta seviyede konuşuyorum. Birçok konuda kitap okuyorum, araştırıyorum. Boş durmayı sevmiyorum. Maalesef Adıyaman’da daha önce sporda yaşadığım sahipsizliği şimdi kültür ve sanat konusunda yaşıyorum. Sahip çıkıldığı ve imkân tanındığı sürece çok daha iyi işler yapacağıma, Adıyaman’ı kendime ait bazı sanatsal projelerim ile ilgi odağı olacağına ve turizme çok katkı sağlayacağıma inanıyorum. Özel günlerde ve diğer günlerde insanlarımızın bana talepleri olursa kendi tasarımlarımdan hediyeler yapabilirim. Vatandaşlarımızın hem sosyal medyadan hem de 0507 768 49 73 nolu hattan bana ulaşabilirler” dedi.

Haber: Şükran Şahin  

Ömer KarakuşÖmer Karakuş