YEREL
Giriş Tarihi : 06-11-2022 19:46   Güncelleme : 22-11-2022 00:08

2 Yaşında Olan Gazetemizin Gurur Günü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürümüz Efe Murat Erbaş, Adıyaman'da Haber Gazetemizi ziyaret ederek turkuaz basın kartlarını hak eden gazetemiz imtiyaz sahibi Fatih Karakuş’a ve köşe yazarımız Fahrettin Şahin’e, ASR FM Yönetim Kurulu Başkanı Abdulmuhsin Çelikten’e, Gazete Yaman imtiyaz sahibi Yılmaz Çoban’a kartlarını takdim etti. Gazetemiz muhabirlerinden Fatma Karakuş’un turkuaz basın kartını ise Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Ömer Karakuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürümüz Efe Murat Erbaş’tan aldı.

2 Yaşında Olan Gazetemizin Gurur Günü

Adıyaman’da Haber Gazetemizden Fatih Karakuş’un, Fahrettin Şahin’in ve Fatma Karakuş’un almış olduğu turkuaz basın kartlarını ve trafik karlarını takdim eden Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürümüz Efe Murat Erbaş, basın emekçilerine görevlerine başarılar diledi.

“Sayın Fahrettin Altun’un imzası ile bir kartı taşımak gurur verici bir durum”

Gazetemiz imtiyaz sahibi Fatih Karakuş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından kendisine verilen turkuaz basın kartını taşıyacağı için çok mutlu olduğunu ifade ederek; “Adıyaman’da Haber Gazetemizi 2 yıl önce ilimize kazandırdık. Çok kısa bir süre içerisinde gazetemiz hem ilimizde hem de ilimiz sınırlarını aşarak kendinden söz ettirdi. Ayrıca yapmış olduğumuz özel haberlerimizle sürekli olarak okuyucularımızın beğenisini kazandık. Adıyaman’da halkımızın sesi olmak adına çıkmış olduğumuz bu yolda 2 yılı geride bırakarak, önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum. Gazetemizi kurarken klasik habercilik anlayışından ziyade özel haberlerimizle okuyucularımızın karşısında çıkmayı düşündük. Bu süre zarfında gazetemiz çalışanları ve yöneticileri de yapmış oldukları özel haberlerden dolayı ödüller aldılar. Bu ödüller bir emeğin göstergesidir. Aynı zamanda Adıyaman’da en çok köşe yazarının olduğu gazete olarak yayın hayatımıza devam ediyoruz. Gazetemizde elde ettiğimiz bu başarının baş mimarları köşe yazarlarımızdır. Gazetemizde benimle birlikte iki çalışanımız turkuaz basın kartını hak etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanımız Sayın Fahrettin Altun’un imzası ile bir kartı taşımak gurur verici bir durum. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürümüz Sayın Efe Murat Erbaş tarafından bizlere turkuaz basın kartımız takdim edildi. Sayın Efe Murat Erbaş müdürümüze çok teşekkür ederim” dedi.

“Bu kartı en iyi şekilde muhafaza ederek gururla taşıyacağım”

Gazetemiz köşe yazarlarından Fahrettin Şahin ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürümüz Efe Murat Erbaş tarafından kendisine takdim edilen turkuaz basın kartından dolayı şu ifadelere yer verdi; “Adıyaman’da Haber Gazetemizin ilk kuruşundan bu yana aralıksız olarak köşe yazarlığı yapmaktayım. Aynı zamanda gazetemizin bir çalışanı olarak görevime devam etmekteyim. Bu gazete olmaktan dolayı çok mutluyum. Gazetemiz Adıyaman’ın gözü, kulağı ve sesidir. Gazetemizi ilk kurduğumuz günlerde oldukça heyecanlıydık. O günden bugüne aynı heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Her yeni sayımız çıkacağı gün büyük bir heyecanla gazetemizi bekliyoruz. Gazetemiz milli ve manevi değerlerimizi kendine ilke edinmiş, bir basın yayın kuruşudur. İki yıla aşkın bir süredir gazetemiz yayın hayatına devam ettiği gibi bundan sonra da özel haberlerle ve özgün köşe yazılarımızla yayın hayatına devam edecektir. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanımız Sayın Fahrettin Altun’un imzası ile benim adına hazırlanan turkuaz basın kartımı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürümüz Sayın Efe Murat Erbaş bana takdim etti. Kartımı alırken oldukça heyecanlandım. Aynı zamanda çok mutlu oldum. Bu kartı en iyi şekilde muhafaza ederek gururla taşıyacağım. Sayın Efe Murat Erbaş müdürümüze de gazetemizi ziyaret ederek kartlarımızı takdim ettiği için çok teşekkür ederiz.”

“Sayın Müdürümüz Efe Murat Erbaş’a ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederiz”

Gazetemiz muhabirlerden Fatma Karakuş’un turkuaz basın kartını teslim alan Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ömer Karakuş ise şunları kaydetti; “Adıyaman’da Haber Gazetemizi kurarken, özel haberlerimize ağırlık vereceğimizi ifade etmiştik. Her sayımızda yapmış olduğumuz özel haberlerimizle okuyucularımızın beğenisini kazandık. Aradan geçen 2 yıl gibi bir süre sonrasında gazetemiz imtiyaz sahibi Fatih Karakuş, gazetemiz köşe yazarlarından Fahrettin Şahin, gazetemiz muhabirlerinden Fatma Karakuş, turkuaz basın kartlarını hak ettiler. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürümüz Sayın Efe Murat Erbaş, gazetemizi ziyaret ederek kartları takdim etti. Sayın Müdürümüz Efe Murat Erbaş’a ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederiz.”

Turkuaz basın kartını alan ASR FM Yönetim Kurulu Başkanı Abdulmuhsin Çelik’ten de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürümüz Efe Murat Erbaş’a teşekkür etti.

Turkuaz basın kartlarının takdiminden sonra Adıyaman’da Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Fatih Karakuş, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Ömer Karakuş, köşe yazarlarımızdan Fahrettin Şahin, Gazete Yaman imtiyaz sahibi Yılmaz Çoban ve Adıyaman Doğru Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Emin Danış, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürümüz Efe Murat Erbaş ile hatıra fotoğrafı çekti.

Haber: Fatma Karakuş

 

Ömer KarakuşÖmer Karakuş