EĞİTİM
Giriş Tarihi : 08-05-2022 21:32

Yumurcak Kreş’ten Köy Okuluna Destek

Yumurcak Kreş yöneticileri Adıyaman merkeze bağlı Karagöl Köyü İlkokulu’nda okuyan öğrencilere kırtasiye, kitap, oyuncak, kıyafet yardımında bulundu. Kreş yöneticileri hazırlamış oldukları yardım paketini öğrencilere verdi.

Yumurcak Kreş’ten Köy Okuluna Destek

Yaptıkları yardımla minik kalplere dokunan Yumurcak Kreş yöneticileri örnek bir davranışa imza attı. Karagöl Köyü İlkokulu’nda okuyan öğrencilere yapılan yardımda çocukların sevinçleri gözlerine yansıdı.

Öğrencilere yönelik yaptıkları yardım çalışması hakkında açıklamada bulunan Yumurcak Kreş Müdüresi Zahide Kıraç, “Yumurcak Kreş olarak zaman zaman farkındalık etkinliklerimiz oluyor. Bu çalışmalarımız kapsamında köy okullarını ziyaret ederek öğrencilere hediyeler takdim ediyoruz. Bu yılda Karagöl Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere kırtasiye, kitap, oyuncak, kıyafet yardımında bulunduk. Böylelikle çocukların sevinçlerine ortak olduk. Köylerde okuyan çocuklarımıza katkı da bulunduysak ne mutlu bizlere. Köylerde okuyan çocuklarımızı ziyaret ederek onların sevinçlerine ortak olmak apayrı bir duygu. Bu yıl Karagöl Köyü İlkokulu’na yapmış olduğumuz bu dayanışma etkinliğimiz ilerleyen zamanlarda farklı köy okullarında da olacaktır. Bizler Yumurcak Kreş ailesi olarak sosyal etkinliklere çok önem veriyoruz. Hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin katımıyla etkinliklerimiz oluyor. Köy okullarında eğitim gören çocuklar mutlaka ziyaret edilmeli. Öğrencilere hediyelerini takdim ederken, o sevince ortak olduğumuz için çok mutluyuz. Karagöl Köyü İlkokulu’nda bizleri karşılayan okul yöneticilerine ve eğitimcilerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Okul yöneticileri ve eğitimcileri ise Yumurcak Kreş yetkililerinin okullarındaki öğrencilere yapmış oldukları kırtasiye, kitap, oyuncak, kıyafet yardımından dolayı teşekkür etti.

Haber: Fatma Karakuş

Ömer KarakuşÖmer Karakuş