TGC, İSPARK ve BELBİM Genel Müdürlüğü’ne Yazı Yazdı

TGC, süresi biten Basın Kartına bağlı seyahat kartı ve trafik kartlarının kullanımında sorun yaşanmaması için İSPARK ve BELBİM Genel Müdürlükleri’ne başvuruda bulundu.

GÜNCEL - 30-06-2022 12:24 316 kez okundu.

TGC, İSPARK ve BELBİM Genel Müdürlüğü’ne Yazı Yazdı

 

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, kullanım süresi biten Basın Kartı ve Basın Trafik Kartı sahibi üyelerinin sorun yaşamaması için BELBİM Genel Müdürlüğü’ne ve İSPARK Genel Müdürlüğü’ne yazı yazdı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin büyük çoğunluğunun kullandığı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından düzenlenen Basın Kartlarının ve Basın Trafik Kartlarının kullanım süresi 15 Haziran 2022 tarihi itibariyle sona erdi.

Kartlarının yenilenmesi için başvuru yapan TGC üyelerinin Basın Kartlarının numaraları belirlendi. Ancak kartların hangi tarihte teslim edileceğine yönelik açıklama yapılmadı.

Bu nedenle Basın Kartına bağlı Ücretsiz Seyahat Kartlarını ve Basın Trafik Kartlarını kullanmak isteyen TGC üyelerinin herhangi bir aksi durumla karşılaşmaması için yazışma yapıldı.

15 Haziran 2022 tarih 234/ A-15 sayılı yazı İSPARK Genel Müdürü Hakan Orhun’a, 17 Haziran 2022 tarih 237/ A-17 sayılı yazı ise BELBİM Genel Müdürü Nihat Narin’e gönderildi. TGC Başkanı Turgay Olcayto ve Genel Sekreter Sibel Güneş imzalı gönderilen her iki yazıda da “Basın Kartına bağlı Ücretsiz Seyahat Kartlarını ve Basın Trafik Kartlarını kullanmak isteyen üyelerin yeni kartları gelinceye kadar bir sorun yaşamaması için yetkili birimlerin uyarılması” istendi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Depremde Neden Bazı Binalar Ayakta Bazıları Yıkılıyor

Depremde Neden Bazı Binalar Ayakta Bazıları Yıkılıyor

15-03-2024 - GÜNCEL

Naci Görür’ün ATSO’daki Konferansına Yoğun İlgi

Naci Görür’ün ATSO’daki Konferansına Yoğun İlgi

21-02-2024 - GÜNCEL