VETAL, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Aldı

Ülkemizin aşı ve biyolojik madde üretimi alanında kurulmuş ilk özel sektör yatırımı olan VETAL Hayvan Sağlığı Ürünleri A.Ş, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı.

EKONOMİ - 22-01-2023 01:18 504 kez okundu.

VETAL, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Aldı

VETAL Hayvan Sağlığı Ürünleri A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürlüğü hizmet içi eğitim programı kapsamında Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemine yönelik eğitim aldı. Alınan eğitimle birlikte Kalite Yönetim Sisteminin kurulması için gerekli olan tüm çalışmalar yapıldı. Belge takdim törenine TSE Genel Sekreteri Aykut Kırbaş, Gaziantep Güneydoğu Bölge Koordinatörü Rıza Okumuş ve Adıyaman İl Temsilcisi Jülide Başsürücü katıldı.

TSE Genel Sekreteri Aykut Kırbaş, VETAL Hayvan Sağlığı Ürünleri A.Ş. firması sahibi Abdullah Tutak’a belge takdimi yaparak Vetal gibi stratejik bir alanda yatırım yapan firmanın belgelendirme hizmetlerinde Türk Standartları Enstitüsü’nü tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Vetal Hayvan Sağlığı Ürünleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tutak; “Araştırma-geliştirme çalışmalarına büyük önem veren VETAL, sahadaki uygulamalarda eksikliği hissedilen veya sürekli değişen yaşam koşulları çerçevesinde beklenmedik zamanlarda ortaya çıkan yeni veteriner hastalıkların tedavisinde kullanılmak üzere yeni ürünlerin geliştirilmesi için, dünyanın değişik ülkelerinden uzmanların ve ülkemizin seçkin üniversitelerinin teknik danışmanlığında ürün yelpazesine her geçen gün yenilerini eklemektedir. Bunları yaparken Kalite Yönetim Sistemi Belgesine ihtiyaç duymaktayız. Belgelendirme hizmetlerinde işbirliği yaptığımız TSE’den TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgemizi aldık. Firma olarak kalite yönetim sistemlerine önem vermekteyiz. Dünyanın değişik ülkelerine yaptığımız ihracatlarla ülkemizin adını dünyaya taşımanın, ülkemize döviz kazandırmanın, uluslararası standartlarda kaliteli ürünler üretmenin gururunu yaşıyoruz. Belgelendirme hizmetlerinin verilmesinde TSE yetkililerimize firmamız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
UNDP Bölge Koordinatörü Hamit Doğan,  ATSO Meclisine UNDP’nin Hizmetlerini Anlattı

UNDP Bölge Koordinatörü Hamit Doğan, ATSO Meclisine UNDP’nin Hizmetlerini Anlattı

30-03-2024 - EKONOMİ

Başkan Torunoğlu, İş Dünyasının Sorunlarını Dile Getirdi

Başkan Torunoğlu, İş Dünyasının Sorunlarını Dile Getirdi

25-03-2024 - EKONOMİ