Adıyaman Belediyesi Ekiplerinden Hayat Kurtaran Müdahale: Ambulansta Mahsur Kalan Hastalar Hastaneye Yetiştirildi

Adıyaman’da etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sahada çalışma yürüten Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar temizleme mesaisi sırasında Vartana Deresi mevkisinde yolda kalan bir ambulansın yardımına koştu.

GÜNCEL - 31-12-2025 12:01 495 kez okundu.

Adıyaman Belediyesi Ekiplerinden Hayat Kurtaran Müdahale: Ambulansta Mahsur Kalan Hastalar Hastaneye Yetiştirildi

 

Vartana Geçici Yaşam Alanı’nda ikamet eden ve rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye sevk edilmekte olan bir çiftin bulunduğu ambulans, yoğun kar yağışı nedeniyle ilerleyemedi. O sırada bölgede temizlik ve yol açma çalışması yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ambulansın mahsur kaldığını fark ederek anında müdahale etti.

ZAMANLA YARIŞ: HASTALAR BELEDİYE ARACIYLA HASTANEYE ULAŞTIRILDI

Hava muhalefeti nedeniyle ambulansın hareket edememesi üzerine zaman kaybetmek istemeyen belediye ekipleri, yaşlı çifti güvenli bir şekilde kendi araçlarına nakletti. Ekipler, mahsur kalan vatandaşları 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yetiştirerek tedavi süreçlerinin başlamasını sağladı.

"BELEDİYE EKİPLERİMİZ BİZİ HASTANEYE KAVUŞTURDU"

Ekiplerin hızlı refleksi sayesinde hastaneye ulaştırılan vatandaşlar, duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi: “Yolda kaldık. Belediye ekipleri bizi hastaneye kavuşturdu. Ekiplere ve Başkan’a teşekkür ederiz.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
ATSO Meclis Başkanı Abdulgani Bereket Oldu

ATSO Meclis Başkanı Abdulgani Bereket Oldu

07-10-2026 - GÜNCEL

Başkan Mehmet Torunoğlu Güven Tazeledi

Başkan Mehmet Torunoğlu Güven Tazeledi

07-10-2026 - GÜNCEL

Marka Flower Çiçekçi