Adıyaman’da Bayramda Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak

Adıyaman Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşların bayram ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi amacıyla önemli bir uygulamayı hayata geçiriyor. Belediye bünyesinde hizmet veren şehir içi toplu taşıma araçları, bayram boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek.

GÜNCEL - 19-03-2026 10:24 463 kez okundu.

Adıyaman’da Bayramda Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak

Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin talimatları doğrultusunda alınan karar kapsamında, bayram süresince tüm hatlarda ulaşım ücretsiz olacak. Uygulamayla birlikte vatandaşların hem şehir içindeki ulaşım yükünün hafifletilmesi hem de bayram ziyaretlerinin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Ücretsiz ulaşım desteği hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Tutdere, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı özel günler olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:“Ramazan Bayramı’nın hemşehrilerimiz için huzur ve mutluluk içinde geçmesini diliyoruz. Vatandaşlarımızın bayram ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmeleri adına şehir içi toplu taşıma araçlarımızı bayram süresince ücretsiz hale getirdik. Amacımız, hemşehrilerimizin sevdiklerine kolayca ulaşabilmesi ve bayramın manevi atmosferini en güzel şekilde yaşayabilmesidir.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adıyaman “Yeşil Ağ” İle Örülüyor  Kardeş Büyükşehir Belediyelerinden Adıyaman’a 71 Bin Metrekarelik Yeşil Alan Desteği

Adıyaman “Yeşil Ağ” İle Örülüyor Kardeş Büyükşehir Belediyelerinden Adıyaman’a 71 Bin Metrekarelik Yeşil Alan Desteği

26-06-2026 - GÜNCEL

Adıyaman Belediyesi’nden Yılın İlk Yarısında Yoğun Asfalt Mesaisi Başkan Tutdere: “Geleceğin Adıyaman’ını İnşa Ediyoruz”

Adıyaman Belediyesi’nden Yılın İlk Yarısında Yoğun Asfalt Mesaisi Başkan Tutdere: “Geleceğin Adıyaman’ını İnşa Ediyoruz”

26-06-2026 - GÜNCEL

Marka Flower Çiçekçi