Başkan Tutdere: “Adıyaman’ımızı Tozdan ve Görüntü Kirliliğinden Kurtarıyoruz”

Adıyaman Belediyesi ekipleri, Valilik işbirliği ile gerçekleştirilen çalışma kapsamında, ana arterlerde enkaz temizleme ve malzeme serim çalışmalarına başladı.

YEREL - 28-04-2024 13:37 555 kez okundu.

Başkan Tutdere: “Adıyaman’ımızı Tozdan ve Görüntü Kirliliğinden Kurtarıyoruz”

Adıyaman Belediyesi ekipleri, 6 Şubat depremlerinden sonra büyük yıkıntıya uğrayan kentte, toz problemine ve görüntü kirliliğine neden olan enkaz ve moloz yıkıntılarını kaldırmak için çalışmalarını başlattı. Valilik işbirliğinde yapılan çalışmanın ilki Atatürk Bulvarında başlatıldı.

Ardından Atatürk Caddesi, Gölbaşı, 9 Eylül, Harıkçı, Cumhuriyet, Eski Kâhta, Bozbey Caddelerinde devam edecek çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Kentimizin en büyük problemlerinden biri enkaz ve moloz yıkıntılarının oluşturduğu toz ve görüntü kirliliği. Valiliğimiz işbirliğinde bu soruna son vermek için ana arterlerde enkaz temizleme ve malzeme serimi çalışmalarını başlattık. Atatürk Bulvarında başlattığımız çalışma ana arterlerde devam edecek, daha sonraki aşamada da sokak aralarında çalışmamızı sürdüreceğiz. Kentimizi kangren haline dönen toz ve görüntü kirliliğinden kurtaracağız.” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
......

......

25-05-2026 - YEREL

Kurban Bayramı Boyunca Otobüs Seferlerimiz Ücretsizdir Kurban Bayramınız Kutlu Olsun Adıyaman Belediyesi

Kurban Bayramı Boyunca Otobüs Seferlerimiz Ücretsizdir Kurban Bayramınız Kutlu Olsun Adıyaman Belediyesi

25-05-2026 - YEREL

Marka Flower Çiçekçi