Mustafa Salman, Saat 04.17’de Adıyaman’ın Yasına Ortak Oldu

Yeni Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Salman, 6 Şubat depremlerinin 3. yıl dönümünde düzenlenen sessiz yürüyüşe katıldı.

GÜNCEL - 09-02-2026 10:28 450 kez okundu.

Mustafa Salman, Saat 04.17’de Adıyaman’ın Yasına Ortak Oldu

 

Depremin simgesi haline gelen Adıyaman Saat Kulesi’nde saat 04.17’de bir araya gelen yurttaşlar, hayatını kaybedenler için dualardı. Anma programında konuşan Salman, aynı acıyı paylaşan bir şehrin evlatları olarak kayıpların unutulmadığını vurguladı.

Salman, “Kaybettiğimiz canlarımızın aziz hatırası için dualar ettik. Aynı duaya duran bir şehir olarak yüreğimizdeki acıyı ve hafızamızdaki emaneti diri tuttuk. Unutmadık, unutturmayacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Salman, depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, mekânlarının cennet olmasını temenni etti.

Haber: Ömer Karakuş

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Karaali Caddesi Tamam, Şimdi Güvenlik Zamanı

Karaali Caddesi Tamam, Şimdi Güvenlik Zamanı

13-05-2026 - GÜNCEL

Minik Canlara Adıyaman İtfaiyesinin Eli Uzandı

Minik Canlara Adıyaman İtfaiyesinin Eli Uzandı

13-05-2026 - GÜNCEL

Marka Flower Çiçekçi