Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz “Basın Emekçileri Demokrasinin Teminatıdır”

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz, 01 Mayıs günü için yayımladığı mesajda basın mensuplarının emeğine dikkat çekti.

GÜNCEL - 01-05-2026 15:52 242 kez okundu.

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Ahmet Öz “Basın Emekçileri Demokrasinin Teminatıdır”

 

Başkan Ahmet Öz, gazetecilerin toplumun doğru bilgilendirilmesi için büyük bir fedakârlıkla çalıştığını ifade etti.

Doğru bilgi için mücadele

Ahmet Öz, “Basın emekçileri, kamuoyunun doğru bilgiye ulaşması adına gece gündüz demeden çalışan önemli bir meslek grubudur” dedi.

Mesleki dayanışma çağrısı

Basın camiası içerisinde dayanışmanın önemine dikkat çeken Ahmet Öz, mesleki birlikteliğin güçlendirilmesidir gerektiğini ifade etti.

Özgür basın vurgusu

Ahmet Öz, özgür ve tarafsız basının güçlü bir toplumun temel taşlarından biri olduğunu belirtti.  Tüm emekçilerin 01 Mayıs gününü kutladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adıyaman Belediyesi Altyapıda Hız Kesmiyor 6 Ayda 68 Bin Metreyi Aşan Altyapı Hattı Tamamlandı

Adıyaman Belediyesi Altyapıda Hız Kesmiyor 6 Ayda 68 Bin Metreyi Aşan Altyapı Hattı Tamamlandı

01-07-2026 - GÜNCEL

Adıyaman’da Muharrem Ayı Aşure Programında Birlik ve Kardeşlik Mesajları  Başkan Tutdere: “Adıyaman’ımız Birliğin Ve Beraberliğin Şehridir”

Adıyaman’da Muharrem Ayı Aşure Programında Birlik ve Kardeşlik Mesajları Başkan Tutdere: “Adıyaman’ımız Birliğin Ve Beraberliğin Şehridir”

01-07-2026 - GÜNCEL

Marka Flower Çiçekçi