Başkan Ali Önat’tan Kongre Öncesi Açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Adıyaman il başkanlığı görevi kendisine verilen Ali Önat, 14 Ekim tarihinde gerçekleşecek olan il kongresi öncesinde ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

SİYASET - 13-10-2023 00:14 197 kez okundu.

Başkan Ali Önat’tan Kongre Öncesi Açıklamalar

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Işık Gazetemizi ziyaret eden MHP İl Başkanı Ali Önat, 14 Ekim tarihinde yapacakları il kongresi ve Adıyaman’ın genel durumu hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Ali Önat, gazetemize yaptığı açıklamada, “40 gün önce MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli tarafından Adıyaman il başkanı olarak görevlendirildik. Görevlendirildikten sonra kurucu yönetim kurulu üyelerini oluşturduk, ilçe kongrelerimizi tamamladık. 14 Ekim tarihinde il kongremizi yapacağız. Kongremizin divan başkanlığını teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Semih Yalçın yapacak. Sayın Semih Yalçın’ın önderliğinde kongremizi gerçekleştireceğiz. İl başkanlığı görevinin verilmesinden sonra başta Adıyaman Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, olmak üzere Adıyaman’da kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, deprem sonrası Adıyaman’ın içerisindeki durumu analiz ettik. Bu analizlerimizi ziyaret ettiğimiz MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye sunduk. Sayın liderimiz Devlet Bahçeli’nin Adıyaman ile alakalı çok büyük bir hassasiyeti var. Yaşamış olduğumuz felaketten dolayı çok üzgün. Partimizin genel merkezinde Adıyaman’daki çalışmalar takip ediliyor. Adıyaman ile alakalı sıkıntıları bizatihi kendilerine iletmemiz yönünde liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları var. Bizlerde ziyaret ettiğimiz kurum ve kuruluşlardan aldığımız bilgileri liderimiz Devlet Bahçeli’ye arz ettik. İl ve merkez ilçe başkanlığımız Adıyaman’da sokaklarda, konteynır kentlerde, bürokraside, ittifakın diğer bileşeni olan AK Parti’de Adıyaman’a nasıl faydalı olabileceğimiz yönünde çalışma içerisindeler.14 Ekim tarihinde yapacağımız kongremiz sonrasında daha çok alanlarda ve sahada olacağız. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Oluşturduğumuz yeni yönetimle beraber Adıyaman halkının teveccühlerine layık olup, MHP’yi Adıyaman’da layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Bilal Işık’ta MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

Haber: Ömer Karakuş

 

 

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Tutdere: “Söz Verdiğimiz Gibi vaatlerimizi Yerine Getiriyoruz”

Başkan Tutdere: “Söz Verdiğimiz Gibi vaatlerimizi Yerine Getiriyoruz”

04-05-2024 - SİYASET

Başkan Tutdere Halkla Bayramlaştı

Başkan Tutdere Halkla Bayramlaştı

11-04-2024 - SİYASET