CHP’li Doğan’dan Ramazan Bayramı Mesajı "Umuda Kapı Açtık"

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Adıyaman’ın 31 Mart’taki demokrasi bayramının ardından ikinci bayramı kutlamaya hazırlandığını belirterek, “Barışa, kardeşliğe, umuda kapı açtık” ifadelerini kullandı.

SİYASET - 09-04-2024 00:45 231 kez okundu.

CHP’li Doğan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Ramazan Bayramı mesajında 31 Mart’ta Adıyaman’da kazanılan tarihi zafere de vurgu yaptı.
Türkiye’nin huzura, birlikteliğe, berekete ve yardımlaşmaya ihtiyacı olduğu bir dönemde umutların yeniden yeşerdiğini ifade eden Başkan Doğan, “Yoksulluk ve gelir dağılımı eşitsizliğinin arttığı bir dönemde barışa, kardeşliğe, umuda kapı açtık. Dayanışmayı çoğaltmaya her zamankinden çok ihtiyacımız var. Adıyaman’da Abdurrahman Tutdere, Gölbaşı’nda İskender Yıldırım başkanlarımızla halkçı belediyeciliği hayata geçireceğiz. Dayanışmayı çoğaltacak, birlik ve beraberliği inşa edeceğiz. Toplumumuzun sevdikleriyle kucaklaştığı, huzuru, dayanışmayı, mutluluğu ve birlikteliği bir kez daha hatırladığımız bayramın yeni umutlara vesile olmasını temenni ediyorum. Milletimizin bayramı kutlu olsun” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Tutdere: “Söz Verdiğimiz Gibi vaatlerimizi Yerine Getiriyoruz”

Başkan Tutdere: “Söz Verdiğimiz Gibi vaatlerimizi Yerine Getiriyoruz”

04-05-2024 - SİYASET

Başkan Tutdere Halkla Bayramlaştı

Başkan Tutdere Halkla Bayramlaştı

11-04-2024 - SİYASET