Dumlupınar Ortaokulundan Masa Tenisinde Büyük Başarı

Adıyaman’da şampiyon olarak ilimizi bölge şampiyonasında temsil eden Besni Dumlupınar Ortaokulu yıldız erkek masa tenisi takımı, Şanlıurfa’da düzenlenen bölge müsabakalarında 3. olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

TENİS - 25-03-2024 17:05 176 kez okundu.

Dumlupınar Ortaokulundan Masa Tenisinde Büyük Başarı

Besni Dumlupınar Ortaokulu’nun başarısından dolayı programda okul yöneticilerini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik eden yetkililer, “Adıyaman’da masa tenisine önemli katkılar sağlayan Besni Dumlupınar Ortaokulu Okulu Müdürü Özgür Özalp’ı, okulun beden eğitimi öğretmeni Ali Parlak’ı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü masa tenisi antrenörü Özlem Tüy’ü ve sporcularımızı tebrik ediyoruz. 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında Karabük’te katılacakları Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz” diye konuştular.

Okulunun başarısı hakkında açıklamada bulunan Besni Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Özgür Özalp ise, “Alınan bu başarılar tesadüf değildir. 2015 yılından bu yana farklı öğrenci grupları ile her yıl Adıyaman’da masa tenisi alanında başarı gösterip sürekli olarak bölge müsabakalarına giderek Adıyaman ilimizi temsil ettik. Depreme rağmen öğrencilerimiz çalışmalarını yarıda bırakmamıştır. Okulda güzel bir spor kültürü oluşturarak öğrencilere farklı imkânlar oluşturulmaya devam ediyoruz. Müsabakada derece yaparak ilimizi temsil eden bütün öğrencilerimizi kutlarım” dedi.

Haber: Yasin Emre Kaplan

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER