Eko Uluslararası Yardım Derneği (EIAO) Çocuklara Şefkat Eli Uzatıyor

Eko Uluslararası Yardım Derneği (EIAO) Kurucusu ve Başkanı Dr. Nurettin Fırat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte başlatmış oldukları yardım çalışmaları kapsamında dünyanın en ücra yerleşim yerlerinde yaşayan insanlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

DÜNYA - 24-10-2023 22:27 202 kez okundu.

Eko Uluslararası Yardım Derneği (EIAO) Çocuklara Şefkat Eli Uzatıyor

Afrika ülkelerindeki yaşam koşullarından en çok etkilenen çocuklara yönelik çalışmalarını sürdüren Eko Uluslararası Yardım Derneği (EIAO) Kurucusu ve Başkanı Dr. Nurettin Fırat, hayata geçirdiği projeleriyle birlikte çocukların yüzünü güldürüyor.

Yapmış oldukları yardım çalışmaları hakkına açıklamada bulunan EIAO Kurucusu ve Başkanı Dr. Nurettin Fırat, “2022 yılında kurmuş olduğumuz derneğimiz dünyanın her bölgesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Bizler insanların daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmeleri adına çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Ülkemizde yapmış olduğumuz yardım çalışmalarımızla birlikte dünyanın farklı yerleşim yerlerindeki insanlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz yardım çalışmalarımızla birlikte çocuklarımızın yüzleri gülüyor. Bu mutluluğa şahit olmak bizler için her şeyden önce gelmektedir. Yaşam koşullarının oldukça zor olduğu bir zamanda dünyanın birçok ülkesinde insanlarımız gıda ve ilaç konusu başta olmak üzere barınma konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Bu insanlarımıza ulaşmak adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Eko Uluslararası Yardım Derneği (EIAO) olarak temel amacımız insanlarımızın sorunlarına çözüm bulmaktır. Bir hekim olarak gittiğim her yerde insanlarımıza sağlık alanında ihtiyaç duydukları ilaçları ulaştırmaktayım. Aynı zamanda uzun yıllar savaş bölgelerindeki alanlarda hekimlik görevini sürdürdüm. Her zaman gönüllü olarak bu alanda görev yapmayı kendime bir görev olarak görmekteyim. Kurucusu olduğum aynı zamanda başkanlığını yapmış olduğum Eko Uluslararası Yardım Derneği (EIAO) dünyanın her yerinde insanlarımıza yardım elini uzatmaktadır. Bizler hayır severlerimizin desteğiyle bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Veren elle alan el arasında köprü vazifesini yerine getiren bir kuruluşuz. Adıyaman’da doğup eğitimimi aldıktan sonra kendimi insanlara yardım etmeye adadım. Dernek yönetimdeki her bireyde aynı şekilde bu düsturla çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışmalarımıza destek vermek isteyen vatandaşlarımız 0544 800 64 74 nolu hattan bizlere ulaşabilirler” dedi.

Haber: Ömer Karakuş

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adıyaman Üniversitesi İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarını Protesto Etti

Adıyaman Üniversitesi İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarını Protesto Etti

04-05-2024 - DÜNYA

İsrail’in Gazze’ye Saldırıları Adıyaman’da Kınandı

İsrail’in Gazze’ye Saldırıları Adıyaman’da Kınandı

25-03-2024 - DÜNYA