Eko Uluslararası Yardım Derneği Yetim Afrikalı Çocukların Yüzünü Güldürdü

Eko Uluslararası Yardım Derneği Kurucusu ve Başkanı Dr. Nurettin Fırat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dünyanın en ücra yerleşim yerlerinde yaşayan insanlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

DÜNYA - 12-10-2023 23:39 234 kez okundu.

Eko Uluslararası Yardım Derneği Yetim Afrikalı Çocukların Yüzünü Güldürdü

Farklı projeleriyle dünyanın birçok ülkesinde önemli çalışmalar yapan Eko Uluslararası Yardım Derneği Kurucusu ve Başkanı Dr. Nurettin Fırat, ülkemizde 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden insanlarımızın hayrına Afrika ülkesindeki yetim çocuklara yemek ikramında bulundu.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Dr. Nurettin Fırat; “Derneğimiz kurulduğu günden bu yana çok önemli projelere imza attı. Bu projelerin hayata geçmesinde en büyük emek yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarıma aittir. Bizler Eko Uluslararası Yardım Derneği olarak veren elle alan el arasında köprü vazifesi görmekteyiz. Sadece ülkemizde değil, dünyanın farklı ülkelerindeki insanlara yardımlarımızı ulaştırmaktayız. Aynı zamanda bir hekim olarak gittiğim her ülkede insanlarımızı muayene ederek, onlara ilaçlarını da ulaştırmaktayım. İnsanlarımıza faydalı olmak adına çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. 6 Şubat depreminde dernek olarak insanlarımıza yardımları ulaştırmak için var gücümüzle çalıştık. Halende yardım çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizde yaşamış olduğumuz bu acı deprem olayından dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hayrına Afrika ülkesindeki yetim çocuklara yemek ikramında bulunduk. Bu çalışmayı yaparken bizlere destek olan bütün hayır severlerimize çok teşekkür ederiz. Dünyanın birçok yerinde yaşayan yetimlerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Yetim çocukların yüzlerinin güldüğünü görmek bizim dünyalara bedeldir. Çocukların bir tebessümünü görmek insanı çok mutlu ediyor. Dernek olarak bizler yetim çocuklara çok önem veriyoruz. Yetimler için yıl içinde farklı çalışmalarımız olacak. Çalışmalarımıza destek vermek isteyen vatandaşlarımız 0544 800 64 74 nolu hattan bizlere ulaşabilirler” dedi.

Haber: Yasin Emre Kaplan

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Adıyaman Üniversitesi İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarını Protesto Etti

Adıyaman Üniversitesi İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırılarını Protesto Etti

04-05-2024 - DÜNYA

İsrail’in Gazze’ye Saldırıları Adıyaman’da Kınandı

İsrail’in Gazze’ye Saldırıları Adıyaman’da Kınandı

25-03-2024 - DÜNYA