Gençlerin Eğitim Hayallerine Işık Tutan Kütüphane

S.S Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Salman tarafından yakın bir tarihte hizmete açılan Ahmet Aydın Kütüphanesi’ne öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

YEREL - 27-01-2024 23:44 143 kez okundu.

Gençlerin Eğitim Hayallerine Işık Tutan Kütüphane

Sınavlara katılacak olan öğrencilerin tercih ettikleri kütüphane donanımlı olduğu gibi şehir merkezinde olması öğrenciler için bir avantaj niteliğini taşıyor.

Adıyaman’daki öğrenciler için hizmete açtıkları kütüphaneye öğrencilerin ders çalışmak için geldiğini söyleyen Başkan Mustafa Salman, “Kurumumuz tarafından hizmete açtığımız kütüphaneyi, geleceğin meyvelerini yetiştirmek gayesiyle tasarlıyoruz. Eğitim ve kültür yatırımlarımızda gençler bizim en önemli hedef değerlerimizdir. Çünkü hayal etmek en çok gençlere, genç ruhlara yakışıyor. Bu ülke için hayaller kuran, dertlenen, özgürce düşünen, yazan, üreten gençlerimiz için ne yapsak azdır. Biz de kütüphanemizi böyle bir neslin hayaliyle ve inancıyla kurduk. İnşa ettiğimiz, sıcak bir yuva konforunda donattığımız kütüphanemizin ilimizdeki gençler için var olması oldukça önemlidir. Daha da değerlisi o kütüphane içinde yer alabilmektir” dedi.

Kütüphaneye gelen öğrencilerde Başkan Mustafa Salman’a teşekkür ederek, “Geçen yıl 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden sonra evlerimizde çalışma ortamlarımız kalmadı. Birçok öğrenci konteynır kentlerde yaşıyor. Konteynır kentlerdeki evlerimizde ders çalışmak zor oluyor. Bu kütüphanenin açıldığını duyduktan sonra buraya geldik. Çok nezih bir ortamda ders çalışıyoruz. Böylesine önemli bir hizmeti biz öğrencilere sunan başta Mustafa Salman başkana ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Yasin Emre Kaplan

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çat Barajı Koruma Altına Alınıyor

Çat Barajı Koruma Altına Alınıyor

28-04-2024 - YEREL

Adıyaman Üniversitesinde “Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi” Konulu Panel Düzenlendi

Adıyaman Üniversitesinde “Deprem Sonrası Adıyaman Turizmi ve Sosyolojisi” Konulu Panel Düzenlendi

28-04-2024 - YEREL