Kahta’da 10 Ocak Buluşması: Kaymakam Soysal Basın Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Adıyaman’ın Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Kahta Öğretmenevi’nde düzenlenen programda buluştu.

GÜNCEL - 10-01-2026 22:03 281 kez okundu.

Kahta’da 10 Ocak Buluşması: Kaymakam Soysal Basın Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen programda konuşan Kaymakam Soysal, basının toplumun doğru, hızlı ve tarafsız bilgilendirilmesinde üstlendiği role dikkat çekti. Gazeteciliğin büyük bir sorumluluk ve fedakârlık gerektirdiğini vurgulayan Soysal, basın mensuplarının her türlü zorluğa rağmen kamuoyunu bilgilendirme görevini özveriyle yerine getirdiğini ifade etti.

Basının, demokrasinin güçlenmesi ve şeffaf yönetim anlayışının yerleşmesinde önemli bir işlev üstlendiğini belirten Soysal, ilçede ve ülke genelinde görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak emekleri için teşekkür etti.

Programda söz alan Kahta Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri de, düzenlenen buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gazetecilerin halkın sesi olma sorumluluğunu taşıdığını belirten İşeri, zor şartlar altında görev yapan basın mensuplarının hatırlanmasının ve değer görmesinin önemli olduğunu söyledi. İşeri, Kaymakam Soysal’a gazeteciler adına teşekkür etti.

Program, basın mensupları ile Kaymakam Soysal arasında gerçekleştirilen sohbet ve görüş alışverişinin ardından iyi dileklerle sona erdi.
 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bayram Yoğunluğunda Çarşı Merkezinde Maddi Hasarlı Kaza

Bayram Yoğunluğunda Çarşı Merkezinde Maddi Hasarlı Kaza

25-05-2026 - GÜNCEL

Başkan Hakan Yanar’dan Kurban Bayramı’nda Birlik ve Dayanışma Vurgusu

Başkan Hakan Yanar’dan Kurban Bayramı’nda Birlik ve Dayanışma Vurgusu

25-05-2026 - GÜNCEL

Marka Flower Çiçekçi