Memleket Partisi Besni İlçe Teşkilatından Reşit Alkan’a Destek

31 Mart 2024 yerel seçimlerde aday çıkarmayacaklarını belirten Memleket Partisi Besni İlçe Başkanı Faik Tüy, AK Parti Besni Belediye başkanı Reşit Alkan’ı destekleme kararı aldıklarını söyledi.

SİYASET - 29-02-2024 12:44 83 kez okundu.

Memleket Partisi Besni İlçe Teşkilatından Reşit Alkan’a Destek

Memleket Partisi Besni İlçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan başkan Faik Tüy ve teşkilat üyelerinin almış olduğu karadan dolayı memnuniyetini ifade etti.

Söz konusu Besni olunca teşkilat olarak böyle bir karar aldıklarını dile getiren Memleket Partisi Besni İlçe Başkanı Faik Tüy; “Teşkilat üyelerimizle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimde aday çıkarmama kararı aldık. Bu karar sonrası yapmış olduğumuz istişareler neticesinde AK Parti Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan’ı destekleme kararı aldık. Bugünde bir araya gelerek hasbihal ettik. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Memleket Partisi Besni İlçesinin almış olduğu karardan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti Besni Belediye Başkan adayı Reşit Alkan; “31 Mart tarihinde yapılacak olan seçim öncesi adaylımızın açıklandığı andan itibaren ilçe teşkilatımızın hazırlamış olduğu program dahilinde ziyaretlerimizi çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bugünde Memleket Partisi il başkanı ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldik. Sağ olsunlar almış oldukları karar doğrultusunda belediye başkan adayı çıkarmayacaklarını ve seçimde bizleri destekleme kararı aldıklarını beyan ettiler. Şahsıma ve partime göstermiş oldukları bu ilgiden ve destekten dolayı Faik Tüy başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Besni için hep birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Tutdere: “Söz Verdiğimiz Gibi vaatlerimizi Yerine Getiriyoruz”

Başkan Tutdere: “Söz Verdiğimiz Gibi vaatlerimizi Yerine Getiriyoruz”

04-05-2024 - SİYASET

Başkan Tutdere Halkla Bayramlaştı

Başkan Tutdere Halkla Bayramlaştı

11-04-2024 - SİYASET