Polat Seçim Çalışmalarını Yoğun Tempoda Sürdürüyor

Seçim çalışmaları kapsamında programlarını sürdüren AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, kurum ziyaretleri kapsamında, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Milli Parklar ve Strateji Geliştirme Müdürlüğünü ziyaret ederek, yöneticiler ve personellerle bir araya geldi.

SİYASET - 25-03-2024 13:25 127 kez okundu.

Polat Seçim Çalışmalarını Yoğun Tempoda Sürdürüyor

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Adıyaman’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Milletvekilleri ve AK Parti Kadrolarıyla birlikte Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’u ziyaret eden Polat daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde iş insanlarının katılımıyla düzenlenen “Türkiye Yüzyılında Çalışma Hayatı Buluşmaları-Adıyaman” programına katıldı. 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videokonferans yöntemiyle bağlandığı Deprem Konutları Anahtar Teslim Töreni ve Kura Çekimi programına da katılan Polat, hak sahiplerine anahtar teslim ederek, evlerinin hayırlı olmasını temenni etti. 
Bakan Işıkhan’ın AK Parti Adıyaman Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretine de eşlik eden Polat, daha sonra Bakan Işıkhan ile birlikte esnafları ziyaret etti. 
Bakan Işıkhan ve beraberindekilerle birlikte Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı da ziyaret eden Polat, kuruluşundan bugüne AK Parti çatısı altında çeşitli kademelerde görev yapanların katıldığı “Geleneksel Vefa Buluşması” programına katıldı. 
AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Can Hallaç’ın proje lansmanına da katılan Polat burada yaptığı konuşmada, Hallaç’a başarılar diledi. 
Daha sonra Adıyaman Seçim Koordinasyon Merkezine geçen Polat, burada kendisini bekleyen partililere seslendi, destekleri için teşekkür etti. 
Gönül Buluşmaları kapsamında Kayalık Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Polat, projelerini anlattı, sorun ve talepleri dinledi. 
Gençlik Aşkıyla Adıyaman programına da katılan Polat, burada gençlerle bir araya geldi, Gençlik ile ilgili hazırladıkları projeleri anlattı. 
Gecenin geç saatlerinde esnafların davetini kırmayarak işyerlerini ziyaret eden Polat daha sonra halı saha maçında gençlerle futbol oynadı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Tutdere Halkla Bayramlaştı

Başkan Tutdere Halkla Bayramlaştı

11-04-2024 - SİYASET

Adıyaman Belediyesi Başkan Tutdere Başkanlığında İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Adıyaman Belediyesi Başkan Tutdere Başkanlığında İlk Meclis Toplantısını Yaptı

09-04-2024 - SİYASET