Besni’ye Hayırsever Aileden Büyük Destek

Kahramanmaraş merkezli 7.7’lik depremde yıkıma uğrayan Adıyaman’ın Besni ilçesine hayırsever Erdemoğlu Ailesi tarafından bin adet konut müjdesi geldi.

GÜNCEL - 28-03-2023 01:37 303 kez okundu.

Besni’ye Hayırsever Aileden Büyük Destek

Depremin yaşandığı 6 Şubat gününden itibaren depremzedelere destek vermeye başlayan hayırsever Erdemoğlu Ailesi, bünyesindeki bütün imkanları seferber etti. Bu kapsamda Depremzedelere dağıtılmak üzere AFAD'a 130 bin battaniye, 100 bin metrekare halı ve 100 milyon TL nakit desteğinde bulunan Erdemoğlu, günde 20 bin kişilik de yemek malzemesi gönderiyor.

Öte yandan vatandaşlar için 300 adet konteyner ve 2 bin adet de çadır desteğinde bulunan hayırsever aile, deprem bölgesindeki çalışanlarına ise 10 bin TL ek maaş desteği verdi.

Bu yardımlara ek olarak geçtiğimiz günlerde Besni ve köylerini ziyaret eden Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.

Köylerdeki ziyaretlerinin ardından Besni Organize Sanayi Bölgesi içerisinde kurulumuna başlanan Konteyner Kentte de incelemelerde bulunan Erdemoğlu daha sonra Çankırı valisi ve aynı zamanda Adıyaman koordinatör valisi Abdullah Ayaz, Besni kaymakamı Çağlar Partal, Bursa Gürsu kaymakamı ve Besni koordinatör Kaymakamı Naif Yavuz’u ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan İbrahim Erdemoğlu; “Biz sizlere de destek olmak, Devletimizin ve Milletimizin yanında olduğumuzu göstermek, yapılması gereken iş ve işlemlerin en ivedi bir şekilde yapılmasına katkı sağlamak için de buradayız.

Bize uygun yer gösterirseniz ne kadar konut ihtiyacı varsa 800-900 hatta 1000 konut yaparak hemşerilerimize karşılıksız olarak dağıtacağız” diye konuştu.

Erdemoğlu güvencesi ile en kısa sürede yapılacak konutların içerisinde vatandaşların her türlü ihtiyacına karşılık verecek Park, bahçe, yürüyüş parkurları, sinema, dinlenme alanları ve okulların da bulunacağını vurgulayan Erdemoğlu, Besni’nin deprem öncesinden daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent olmasını sağlayacaklarını dile getirdi.

İbrahim Erdemoğlu’nun ziyaretlerinin ardından verdiği müjdeler Besni kamuoyun da büyük sevinçle karşılandı.

Kaynak: Besni Ekspres Gazetesi

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şehit Polisler İçin Tören Düzenledi

Şehit Polisler İçin Tören Düzenledi

28-04-2024 - GÜNCEL

TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu İnternet Röportaj Övgü Ömer Karakuş’un Oldu

TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu İnternet Röportaj Övgü Ömer Karakuş’un Oldu

28-04-2024 - GÜNCEL