Depremde Hayatını Kaybeden Gencin İsmi Yaşatılacak

11 ili içerisine alan 6 Şubat depreminin acıları bir türlü unutulmazken, Adıyaman halkı yaşanan asrin felaketinin acılarını bir türlü unutamıyor. Şehrin büyük bölümü depremden hasar görürken, kimi insanlar ise kaybettikleri yakınlarının acılarını yüreklerinde yaşamaya devam ediyorlar.

GÜNCEL - 05-08-2023 15:39 411 kez okundu.

Depremde Hayatını Kaybeden Gencin İsmi Yaşatılacak

6 Şubat tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybeden market kasiyeri Abdurrahman Taştan’ın adı yeni açılan bir markete verildi. Yapılan örnek davranıştan dolayı yakınları Abdurrahman Taştan’ın isminin yaşatılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Abdurrahman Taştan’ın depremde hayatını kaybettikten sonra çalıştığı şirket tarafından isminin yeni açılan bir markete verilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren yakınları; “6 Şubat tarihinde çok acı bir depremi yaşadık. Bu deprem asrın felaketiydi. Böylesine acı bir depremi belki uzun yıllar konuşacağız. Ve unutmayacağız. Bu deprem çok sevdiğimiz insanları bizlerden kopardı. Böylesine bir facianın bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Adıyaman ilinde yaşanan depremden sonra şehir merkezi tanınmaz bir hale dönüştü. Şu anda yıkılan evlerin enkazları kaldırılınca o cadde ve sokakları tanıyamaz olduk. İnsanın her bir yerde bir anısı olduğu için bu anıları hatırladıkça ağlayası geliyor. Bizim de yakınımız olan Abdurrahman Taştan’ın adının bir markete verilmesi bizleri hem duygulandırdı hem de teselli etti. Abdurrahman Taştan çok mütevazi bir kişiliğe sahipti. Onun isminin bir markete verilmesi örnek bir davranıştır. Aynı şekilde ilimizde hayatını kaybeden birçok değerlerimiz var. Onların isimleri de bir yerlere verile bilinir. İnşallah bir daha bu gibi acı deprem facialarını yaşamayız. Depremde hayatını kaybeden bütün deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun” şeklinde konuştular.

Haber: Yasin Emre Kaplan

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şehit Polisler İçin Tören Düzenledi

Şehit Polisler İçin Tören Düzenledi

28-04-2024 - GÜNCEL

TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu İnternet Röportaj Övgü Ömer Karakuş’un Oldu

TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu İnternet Röportaj Övgü Ömer Karakuş’un Oldu

28-04-2024 - GÜNCEL