Sanat Sokağı Çöplüğe Döndü

Adıyaman’da Hısnı Mansur kalesi çevresinde Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan Sanat Sokağı bakımsızlıktan dolayı çöplüğe döndü. 6 Şubat depreminden bu yana kale çevresinin kaderine terk edildiğini vurgulayan vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti.

GÜNCEL - 18-09-2023 20:55 140 kez okundu.

Sanat Sokağı Çöplüğe Döndü

Adıyaman’ın şehir merkezinde bulunan Sanat Sokağı’nın bakımsızlıktan dolayı madde bağımlılarının merkezi haline dönüştüğünü bildiren vatandaşlar, “Bu kadarda olmaz” dedi.

Sanat Sokağı olarak açılan sokağın kaderine terk edildiğini ifade eden vatandaşlar, muhabirimiz Celil Kocataş’a şu şekilde konuştu; “Adıyaman ilimizin şehir merkezinde bulunan Sanat Sokağı şimdilerde madde bağımlılarının merkezi haline dönüşmüş durumda. Güvenlik kamera sistemi olmayan bu sokakta birçok dükkan kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip ediliyor. Milletin vergileri ile yapılan bu sokağın bu şekilde bırakılması doğru değil. Sokak içerisindeki birçok dükkan çöplük olarak kullanılıyor. Bu çöpler Adıyaman Belediyesi yetkilileri tarafından toplatılmıyor. Hem çevreye kötü kokular saçılırken, hem de bu kötü görünler bu sokaktan geçen vatandaşları rahatsız ediyor. Adı “Sanat Sokağı” olan bu sokağın hiçbir şekilde sanat sokağı adına yakışmayan bu görüntüsünün biraz önce düzeltilmesini talep ediyoruz. 6 Şubat depreminden bu yana bu sokak kaderine terk edildi. Bu konuda yetkilileri göreve davet ediyoruz. Bu sokaktaki tahrip edilen dükkanlar yeniden onarılmalıdır.” 

Haber: Celil Kocataş

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şehit Polisler İçin Tören Düzenledi

Şehit Polisler İçin Tören Düzenledi

28-04-2024 - GÜNCEL

TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu İnternet Röportaj Övgü Ömer Karakuş’un Oldu

TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Sahiplerini Buldu İnternet Röportaj Övgü Ömer Karakuş’un Oldu

28-04-2024 - GÜNCEL