Yeniden Refah Partisi’nden Büyük Kongreye Davet

Yeniden Refah Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Özcan Bozkurt, genel merkez kongresi ile ilgili açıklama yaparak Adıyamanlıları büyük kongreye katılım için davet etti.

SİYASET - 05-11-2022 01:34 443 kez okundu.

Yeniden Refah Partisi’nden Büyük Kongreye Davet

Başkan Bozkurt, Ankara’da 6 Kasım Pazar günü gerçekleşecek büyük kongreye katılım için Adıyaman’dan 14 otobüsün hareket edeceğini belirterek, “Davamıza gönül vermiş vatandaşlarımızı büyük kongremize katılmaya davet ediyorum. 6 Kasım’da Ankara’da yapılacak büyük kongre için, 5 Kasım tarihinde Adıyaman’da parti binamız önünde otobüslerimiz hareket edecektir. Yeniden Refah Partisi olarak büyük kongremizi büyük bir coşku içinde gerçekleştireceğiz. Kongre sonrası hedefimiz ise milletimizin teveccühü ile iktidar olup, onların sorunlarına çare olmak ve ülkeyi refaha çıkartmak olacaktır. Yeniden Refah Partisi milletin umududur. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ve kadroları iktidara geldiğinde ülkeyi içine bulunduğu bu sıkıntılardan kurtaracaktır. Bu vesile ile büyük kongremizin ülkemize hayırlı olmasını ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Bozkurt açıklamasının devamında; “Türkiye’nin ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümü için gerekli projeleri sunuyoruz. Sunmaya devam edeceğiz. AR-GE başkanlığımızca hazırlanan projeleri Milli Kaynak Paketleri 1-2 olarak kitap haline getirdik. Aynı zamanda bu eserleri hem hükümet kanadına hem de muhalefet partilerine gönderdik. Mesele Türkiye’de doğru olanın yapılmasıdır. Kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz ve bunun için gayret ediyoruz” diye konuştu.

Haber: Emine Karakuş

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Tutdere Halkla Bayramlaştı

Başkan Tutdere Halkla Bayramlaştı

11-04-2024 - SİYASET

Adıyaman Belediyesi Başkan Tutdere Başkanlığında İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Adıyaman Belediyesi Başkan Tutdere Başkanlığında İlk Meclis Toplantısını Yaptı

09-04-2024 - SİYASET