Adıyaman Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında çocukları sanatla buluşturmaya devam ediyor. Belediye Konservatuvarı bünyesinde eğitim gören Çocuk Korosu, yıl sonu konseriyle Adıyamanlı sanatseverlerle bir araya gelecek.
20 ÖĞRENCİ SAHNE HEYECANI YAŞAYACAK
Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin çocuk dostu kent vizyonu doğrultusunda kurulan ve 9-13 yaş grubundaki 20 kız ve erkek öğrenciden oluşan Çocuk Korosu, bu yıl ikinci yıl sonu konserini gerçekleştirecek. Şef Erkan Serttaş yönetimindeki konserde çocuklar, yıl boyunca aldıkları eğitimin ardından sahne heyecanı yaşayacak.
KONSER 23 HAZİRAN’DA
Konser, 23 Haziran Salı günü saat 20.00’de Türkiye Petrolleri Konferans Salonu’nda düzenlenecek.
BAŞKAN TUTDERE’DEN DAVET
Tüm hemşehrilerini yıl sonu konserine davet eden Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, “Çocuklarımızın sanatla iç içe büyümesi, özgüven kazanmaları ve yeteneklerini sergileyebilmeleri bizim için büyük önem taşıyor. Büyük emek vererek hazırlanan çocuklarımızın bu özel konserinde tüm hemşehrilerimizi onların heyecanına ortak olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Ömer Karakuş

















