SİYASET
Giriş Tarihi : 11-05-2023 17:27   Güncelleme : 05-08-2023 13:08

Adıyamanlı İş İnsanının Cumhurbaşkanı Erdoğan Sevgisi

Adıyamanlı iş insanı Şeyhmus Akdoğan’nın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan bu yana takip ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi bitmek bilmiyor.

Adıyamanlı İş İnsanının Cumhurbaşkanı Erdoğan Sevgisi

Gergerli iş insanı Şeyhmus Akdoğan’nın yıllardır sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımları çevresini ve onu tanıyan AK Partilileri bile hayrete düşürüyor.
Çevresindeki birçok yakının bir insanın siyasi ve ticari bir beklenti olmaksızın bu derece Erdoğan sevgisine şaşırmamak elde değil dediği Akdoğan şunları söyledi. "Ünlü Tasavvuf ve halk şairi Yunus Emre’nin dediği gibi “Yaratılanı severim Yaradan’dan Ötürü” Heleki bu yaratılan Kuran, vatan, bayrak ve milli değerlere ömrünü adamışsa, tıpkı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi tatbikî ben ölümüne severim. Ben partili değilim ya da siyasi hiçbir çalışmam ya da beklentimde yok. Hamdolsun ticaride yok. Böyle olunca da beni tanıyan herkes bu duruma şaşırıyor. Oysaki bende milli değerleri olmayan ve kutlu bir davanın karşısında olanlara şaşırıyorum. Ben İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda "Erdoğan" dedim. Başbakanlıkta "Erdoğan" dedim. Cumhurbaşkanlığında "Erdoğan" dedim. Kısacası dünde bugünde yarında "Erdoğan" dediğim gibi 14 Mayıs seçimlerinde de sonuna kadar "Recep Tayyip Erdoğan" diyorum. Bunu vatan için kuran için bayrak için ülkenin bekası için çocuklarımızın geleceği ve aydınlık yarınlar için diyorum" dedi.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş