EĞİTİM
Giriş Tarihi : 17-10-2022 16:09   Güncelleme : 08-11-2022 01:03

ADYÜMLAB Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitim Verildi

Adıyaman Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ADYÜMLAB) çalışanlarına kişisel gelişimi ve güvenliği amacıyla düzenlenen periyodik hizmet içi eğitimleri verilmeye devam ediyor.

ADYÜMLAB Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitim Verildi

Eğitimler kapsamında “Laboratuvarlarda Kimyasal Riskler ve Güvenlik”, “MSDS”, “Güvenlik İşaret ve İşaretçilerinin Anlamları”, “İlk Yardım”, “İş Sağlığı ve Güvenliği”, “Laboratuvar Güvenliği ve Biyogüvenlik” ile “Laboratuvar Temizliği ve Hijyen” eğitimleri Adıyaman Üniversitesi Öğr. Üyeleri Doç. Dr. Gökhan Koçak, Doç. Dr. Yasemin Altınbaş, Doç. Dr. Esra Bozgeyik ve Öğr. Gör. Barış Kartal tarafından ADYÜMLAB Konferans Salonu’nda verildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ADYÜMLAB Müdürü Doç. Dr. Murat Genç, “Kişisel gelişimi ve güvenliği amacıyla düzenlenen periyodik hizmet içi eğitimler kapsamında çalışanlarımızın bilgi ve deneyim edinmeleri sağlanmıştır. Düzenlenen rutin eğitimlerimiz sayesinde personellerimizin gerçekleştirmiş oldukları faaliyetlerde kişisel ve genel güvenliğin yanı sıra güvenilirlik değerlerinin de arttırılması amaçlanmıştır. Her yıl tekrar edilecek olan bu eğitimlere Üniversitemiz çalışanları taleplerini bildirip katılım sağlayabilmektedir. Merkezimiz, hem kendi bünyesinde hem Üniversitemiz bünyesinde hizmette kalite standartlarının oluşturulması ve yükseltilmesi faaliyetlerine de katkı sağlamaya devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş