EĞİTİM
Giriş Tarihi : 04-10-2022 01:33   Güncelleme : 17-10-2022 16:57

Bodrum, Genç Yazarı Bağrına Bastı

Dokuz yaşında yazdığı beş kitap ile Türkiye’nin gündemine gelen genç yazar Hüseyin Mirhat Coşkun, kitap dostu Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından tatille ödüllendirildi. RADEV ödüllü yazar Hüseyin Mirhat Coşkun, ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bodrum, Genç Yazarı Bağrına Bastı

İl dışı programından dolayı genç yazar Hüseyin Mirhat Coşkun’u ve ailesini Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt ağırladı. Başkan Ahmet Aras’a verilmek üzere imzalı kitaplarını ve Nemrut heykellerini takdim eden genç yazar Coşkun; “Bodrum Belediye Başkanı sayın Ahmet Aras’a misafirperverliğinden ve kitap dostu olmasından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Bodrum Belediyesi Başkanı Ahmet Aras adına küçük yazarı ödüllendiren Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt; “Çocuklara rol model olan Türkiye’nin en genç yazarı Hüseyin Mirhat Coşkun’u ve ailesini ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca kendilerini tebrik eder, sonsuz başarılar dilerim” diye konuştu.

Gittiği her yere Nemrut Dağı heykellerini hediye götürerek Adıyaman’ın gönüllü tanıtım elçisi olan Coşkun; “Bodrum’dan ve Halikarnas Balıkçısı’ndan çok etkilendim. Fırsat verilirse Bodrum’la ilgili bir hikaye kitabı yazacağım” şeklinde konuştu.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş