EKONOMİ
Giriş Tarihi : 27-01-2022 21:22

Erdemoğlu’na Madalya Yağdı

Gaziantep’in Kurtuluşunun 100. yıldönümü nedeniyle Valilik ve Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği “100. yılda 100 hayırsever” kampanyasında aralarında hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun da bulunduğu 132 işadamı ve sanayici tarafından eğitime 1 milyar TL’lik destek verildi.

Erdemoğlu’na Madalya Yağdı

 

“100. yılda 100 hayırsever kampanyası”

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitime destek amacıyla “100. yılda 100 hayırsever” kampanyası başlatıldı.

Projeyle ilgili geçtiğimiz ay bilgiler veren Vali Davut Gül, Gaziantep savunmasının yüzüncü yılı olduğunu ve bu kapsamda bazı projeler geliştirdiklerini söyledi.

Bunlardan birinin 100. Yılda 100 Hayırsever projesi olduğunu belirten Gül, "Gaziantep'in eğitim sorununu ortadan kaldırmak istiyoruz. Nasıl yüz yıl önce Antep savunması bir kahramanlıkla bu günlere geldiyse bugün de aynı kahramanlıkla gelecek yüzyıl ve sonrasının sorunlarını çözmüş olacağız” şeklinde ifade etti.

“Kampanyaya hayırseverlerden destek yağdı”

Başlatılan kampanya kapsamında daha sonra Gaziantep’te bulunan 132 sanayici ve işadamından rekor destek geldi. Aralarında hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun bulunduğu hayırsever işadamları toplamda Gaziantep eğitimine 1 milyar TL’lik katkı sağladı.

Kampanyanın tamamlanmasıyla birlikte Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen törenle hayırseverlere madalya takdimi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen törende Gaziantep’in ve Türkiye’nin bir çok yerinde yaptığı yatırımlarla takdir toplayan İbrahim Erdemoğlu, Adıyaman, Adana ve Gaziantep gibi illerde hem eğitime hem de sosyal yardımlara ağırlık veren işadamı olarak madalyasını vali Davut Gül ve Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin’den aldı.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş