YEREL
Giriş Tarihi : 01-10-2022 14:46   Güncelleme : 04-10-2022 02:02

Gazetecilerden Bilgehan Yeşilyurt’a Veda Ziyareti

Adana Alay Komutanı olarak ataması yapılan Bilgehan Yeşilyurt, Adıyaman’da hizmet ettiği günler hakkında gazetemize değerlendirmede bulundu.

Gazetecilerden Bilgehan Yeşilyurt’a Veda Ziyareti

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ömer Karakuş, Adıyaman’da Halkınsesi Gazetesi imtiyaz sahibi Zübeyir Pektaş, www.adiyamandamanset.com.tr imtiyaz sahibi Bilal Karadağ, başarılı Jandarma Alay Komutanı Bilgehan Yeşilyurt’a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret dolayısı ile duygularını paylaşan İl Jandarma Alay Komutanı Kd. Albay Bilgehan Yeşilyurt, “İl Jandarma Komutanlığı olarak her zaman halkın güvenini sağlamaya çalıştık. Kar kış demeden görevimizin başında olduk. Başta terör olmak üzere her türlü suçla mücadele ediyoruz. Jandarma teşkilatımız kuruluşundan bu yana her zaman halkın yanında olmuştur. Vatandaşı her tür sıkıntısında yanındayız. Jandarma bütün gücüyle halkın yanındadır. Bu millete hizmet etmek boynumuzun borcudur. Adıyaman terörle anılmayı hak eden bir il değildir. Anılmıyor da, şuan bölge temiz. Terörün ülke gündeminden çıktığını görüyoruz. İnşallah buna da şahit olacağız” dedi.

“Bir parçamız Adıyaman’dan yana”

Yeşilyurt açıklamasının devamında, “Kurumlarımızla iç içeyiz. Sayın valimizin emiri doğrultusunda ilimizin emniyet ve asayişi için elimizden gelen neyse onu yapıyoruz. Adıyaman çok güzel bir şehirdir. Anadolu coğrafyası insanlıkla yaşıt bir coğrafyadır. Birçok tarihi değere sahiptir. Perre Antik Kent, Karakuş Tümülüsü, Cendere Köprüsü, Nemrut Dağı, Sahabe Safvan Bin Muattal gibi değerlerimiz var. Adıyaman’ın toprakları çok verimlidir. Burada her türlü ürün yetişiyor. Yeter ki insanımız eksin. Nar, badem, Trabzon hurması. Jandarma teşkilatı olarak kurumumuzun imajı güzel, vatandaş bunu bize hissettiriyor. Adıyaman huzur kenti, bir parçamız Adıyaman’dan yana. Tüm hemşerilerimize selamlar saygılar sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayram’ını tebrik ediyorum” dedi.

“Bilgehan Yeşilyurt komutanımız yeni görevinde de aynı şekilde başarılara imza atacaktır”

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ömer Karakuş ise Adana Alay Komutanı olarak ataması yapılan Bilgehan Yeşilyurt komutana görevinde başarılar dileyerek, “Adıyaman’da görevi süresince her zaman hakla bütünleşen Bilgehan Yeşilyurt komutanımız yeni görevinde de aynı şekilde başarılara imza atacaktır. Adıyaman’da görev yapan Bilgehan Yeşilyurt komutanımız Adana ilinde görev yapacak. Adıyaman’dan Adana’ya gidecek olan Bilgehan Yeşilyurt komutanımızı yeni görevinden dolayı kutlarım. Yeni komutanımız Ferdi Özbakırcı Albayımıza hayırlı ve başarılı görevler diliyoruz” dedi.

“Bilgehan Yeşilyurt komutanımıza başarılar diliyoruz”

Jandarma Alay komutanı Bilgehan Yeşilyurta veda ziyareti gerçekleştiren Adıyaman’da Halkınsesi Gazetesi imtiyaz sahibi Zübeyir Pektaş, “Bilgehan Yeşilyurt komutanımız başarılı bir idareci, sevk idaresi muazzam bir komutanımızdı. Sosyal ve aktif yönü ile halkımız ile bütünleşerek jandarmamızın başarısına başarı kattı. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Kendisini daha güzel mevkilerde göreceğimiz. Ülkemiz güvenli bir liman, halk olarak büyük bir gemi içerisindeyiz. Bu gemi idaresi, dürüst ve vatan, bayrak mukaddesatına sadık kaptanlarımız ile rotası sağlam ve emin adımlar ile yoluna devam edecektir. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

Konuşmalardan sonra Bilgehan Yeşilyurt komutana el yapımı gemi maketi takdim edilirken, ziyarette Yeni Alay komutanımız Kd. Albay Ferdi Özbakırcı’da hazır bulundu.

Haber: Fatma Karakuş

Ömer KarakuşÖmer Karakuş