KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 28-05-2022 13:15

Gölbaşı MYO’da Müzik ve Şiir Dinletisi

Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksekokulu (MYO) Müzik Topluluğu tarafından hazırlanan müzik ve şiir dinletisi programı büyük beğeni topladı.

Gölbaşı MYO’da Müzik ve Şiir Dinletisi

Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Gölbaşı Kaymakamı Vekili Mustafa Bayram, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Gölbaşı MYO Müdürü Prof. Dr. Abuzer Akgün, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Eyüp Budak, İlçe Emniyet Müdürü Şahin Gül, İlçe Sağlık Müdürü Gökhan Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, İlçe Halk Eğitim Müdürü Yusuf Uçar, Gölbaşı MYO akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.
Şarkı, türkü ve şiirlerin seslendirildiği programda Gölbaşı MYO öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibi de sahne aldı.
Güzel görüntülere sahne olan etkinliğin ardından konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kırılmış, etkinlikte emeği geçen MYO çalışanları ve öğrencilerine teşekkür etti.
Okullarında birçok sosyal ve kültürel faaliyet gerçekleştirdiklerini belirten Gölbaşı MYO Müdürü Prof. Dr. Akgün ise, benzer faaliyetleri devam ettirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş