KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 06-12-2023 00:13   Güncelleme : 31-12-2023 13:23

Kültür ve Sanat Etkinlikleri Durağı Adıyaman

MÜZSAN Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu tarafından düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinlikleri projesi düzenlendi.

Kültür ve Sanat Etkinlikleri Durağı Adıyaman

Adıyaman mimoza düğün salonu Kültür merkezinde MUZSAN Genel Başkanı Ahmet Onurlu, sanatçı Kahtalı Hamido ünlü bestekar Aziz Çelik, Adıyaman’lı yerel ve mahali sanatçıların ve çok sayıda depremzede vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. MÜZSAN Genel Başkanı Ahmet Onurlu yapmış olduğu açılış konuşmasında " Devletimizin her zaman milletimizin yanında olduğunu, pandemi sürecinde olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY'un desteği ile müzik susmasın projesi kapsamında Türkiye genelinde 40.000 müzisyene toplamda 300 milyon TL maddi destek sağlanmıştı. 6 Şubat depreminden dolayı zarar gören müzisyenlere Kültür ve Turizm Bakanlığımız destek olmak adına kapılarını açtı. Asrın Felaketi Kültür ve Sanat Etkinlikleri projesi kapsamında deprem bölgesindeki 11 il'de gerçekleştirilecektir.
Projenin amacı deprem bölgesinde depremden etkilenen müzisyen ve sanatçılara maddi destek ve aynı zamanda depremzede vatandaşlarımıza moral amaçlı olarak düzenlenmektedir "dedi.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş