KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 01-10-2022 14:52   Güncelleme : 17-10-2022 16:54

“Mezar Taşı Olmayan Kadın” Raflarda Yerini Aldı

Gazetemiz yazarlarından Mehmet Ali Öztürk’ün uzun süredir üzerinde çalıştığı “Mezar Taşı Olmayan Kadın” adlı yeni kitabı rafta kendini aldı. 2019 yılında okuyucularına sunduğu “Geliştiren ve Değiştiren Hikayeler” isimli kitabından sonra Mehmet Ali Öztürk, yeni kitabını sevenlerinin beğenisine sundu.

“Mezar Taşı Olmayan Kadın” Raflarda Yerini Aldı

24 ayrı hikayeyi kaleme alarak hikaye tarzında bir kitap yazan Mehmet Ali Öztürk, yeni kitabının internet ortamında satışa sunulduğunu söyleyerek, bu eserinin her kitap sever tarafından okumasını tavsiye etti.

“Yazdığım 24 hikaye bir çok insanın yaşamından bir kesittir”

Gazetemize açıklamada bulunan yazar Mehmet Ali Öztürk, son kitabı hakkında şu bilgileri aktardı; “2019 yılında yazmış olduğum “Geliştiren ve Değiştiren Hikayeler” adlı ilk kitabımı okuyucularımla buluşturmuştum. Bu kitabımda kısa kısa hikayeler yer alıyordu. Son çıkan “Mezar Taşı Olmayan Kadın” adlı yeni kitabımda da aynı şekilde yazmış olduğum hikayelere yer verdim. İnsan hayatının bir parçası olan hikayeler kimi zaman inanı hüzünlendirir, kimi zaman ise insana önemli mesajlar verir. Benim kitabımda yer alan hikayelerde mesaj içeriklidir. İnsanın okurken ders çıkaracağı bu hikayeleri yazmak uzun bir zamanımı aldı. Hikayelerin oluşması kimi zaman çok fazla zaman alabiliyor. Bir hikayenin oluşması için bir yerden etkilenmeniz gerekir. Benim de yazmış olduğum hikayelerde bir olaydan veya bir kişinin yaşamından etkilenerek yazıldığı için bu hikayeleri okurken gerçek olduğu düşüne bilinir. Zaten her hikaye bir olaydan esinlenerek yazıldığı için benimde yazdığım 24 hikaye bir çok insanın yaşamından bir kesittir. Adıyaman’da yaşadıktan sonra Çanakkale’nin Çan ilçesinde yaşamımı sürdürüyorum. Memuriyet hayatım devam ettiği gibi aynı zamanda kitap yazarlığı ve köşe yazarlığı yapıyorum. Son çıkan kitabımın satışı internet ortamında mevcuttur. Dünyanın neresinden olursanız olun internet ortamında kitap temin edebilirsiniz. Kitap yazmak apayrı bir duygu, bu duyguyu kelimelerle tarif etmek mümkün değil. Okuyucularımın kitabımı aldıktan sonra bana dönüş yapması beni mutlu ediyor.”

Haber: Sırrı Ergün

Ömer KarakuşÖmer Karakuş