YEREL
Giriş Tarihi : 08-01-2022 00:11

Mustafa Salman Yeniden Başkan Seçildi

Adıyaman Manifaturacılar Tuhafiyeciler Zücaciyeciler Halıcılar Konfeksiyoncular Esnaf Odası seçimlerinde mevcut Başkan Mustafa Salman, rakibi İrfan Ekici’ye fark atarak yeniden başkanlığa seçildi.

Mustafa Salman Yeniden Başkan Seçildi

 

Üyelerin yoğun katılım sağladığı seçimde Mustafa Salman 357 oy alırken, İrfan Ekici ise 154 oy aldı. S.S Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi salonunda gerçekleşen kongrede 3 ayrı sandıkta oy kullanılırken, seçim için belirlenen sürenin son bulması sonrasında 22 yıldır başkanlık yapan Mustafa Salman güven tazeledi.

“Esnafımıza ne kadar hizmet etsek o kadar azdır”

22 yıldır Adıyaman Manifaturacılar Tuhafiyeciler Zücaciyeciler Halıcılar Konfeksiyoncular Esnaf Odası’nın başkanlığını yaptığını söyleyen Başkan Mustafa Salman, “Adıyaman’da 22 yıldır esnafımıza hizmet etmekteyim. Bu hizmeti en iyi şekilde yapmak için yönetimimizle birlikte çalışmaktayız. Başkanlık görevini bana layık gören bütün esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. 1995 yılında yönetimimde yer alan arkadaşlarımla birlikte odamızı kurduk. O günden bugüne 22 yıl gibi bir süre geçti. İki dönemde Adıyaman Esnaf Odaları Birliği’nde başkanlık görevini sürdürdüm. O dönemde şuan ki mevcut binayı aldık. Daha sonraki süreçte S.S Yeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ilimize kazandırdım. Bu kooperatifimizin de kuruluşunda yer aldım. Adıyaman’ın çevre illeri içerisinde en fazla esnafa maddi destek sağlayan odayız. Çevre illerimizin odalarından 2 katı desteği esnaflarımıza verdik. Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş gibi çevre illerde esnafa 90 ila 100 milyon TL kredi vermiş. Biz ise oda olarak Adıyaman’da esnafımıza 200 milyon TL kredi verdik. Esnafımıza en iyi şekilde hizmet verirken, bu hizmeti yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte veriyoruz. Bizler oda olarak her zaman esnafımızın yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Adıyaman’da bulunan esnaflarımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek adına yönetimimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 22 yıl önce odamızı kurduğumuz o günkü aynı heyecan ve çalışma azmiyle esnafımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler esnaflıktan geldik, onun için esnafın bütün sorunlarını kendi sorunlarımız gibi görüyoruz. Üyelerimizin sorunlarının çözüme kavuşması için çalışmaya devam edeceğiz. Adıyaman’da 22 yıldan bu yana görev alan bir oda başkanı olarak esnafımızın derdini kendi derdimiz olarak görüyoruz. Çünkü bizleri buraya getirenler esnaflarımızdır. Esnafımıza ne kadar hizmet etsek o kadar azdır. Oda seçimlerimize katılarak oy kullanan bütün esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Yönetimimle birlikte esnafımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber: Emine Karakuş

Ömer KarakuşÖmer Karakuş