SİYASET
Giriş Tarihi : 07-04-2024 16:24   Güncelleme : 28-04-2024 14:18

Tutdere: “Seçim Bitti, Şimdi Çalışma Zamanı”

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, seçim sonrasında gerçekleştirilen ilk Halk Buluşmasında, “Seçim geride kaldı. Bayramdan sonra hızla projelerimizi başlatacağız.” dedi.

Tutdere: “Seçim Bitti, Şimdi Çalışma Zamanı”

Belediyeye ait Altınşehir Sosyal Tesislerinde düzenlenen Halk Buluşmasında Tutdere, vatandaşı kendisi karşıladı. Hemşehrileriyle tek tek sohbet ederek taleplerini dinleyen Tutdere, bayram sonrasında hızla proje çalışmalarını başlatacaklarını söyledi.

“BAŞARININ FORMÜLÜ HALKLA BİRLİKTE ÇALIŞMAK”

Tutdere, şu açıklamalarda bulundu:

“Halkımızın desteğiyle hem Türkiye hem dünya tarihine geçen bir seçim kazandık. Çok mutluyuz, yoğun bir kampanya dönemi geçirdik. Hemşehrilerimizin kutsal oyları ile 2 dönem milletvekilliği yaptım. Şimdi de yine değerli takdirleriyle belediye başkanı oldum. Bu başarının formülü halkımızla bir arada çalışmak, halkımıza dokunmaktan geçiyor.”

“HALKIMIZIN REFAHI İÇİN ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

“Şehrimizin ve insanlarımızın içinde bulunduğu koşulları değiştirmek için milletvekilliğini bırakıp geldim. Bilerek ve isteyerek geldim. Değil korkmak, tam tersi mücadele etmek için geldim. Mücadele edeceğiz ve halkımızın refahı için şehrimizi güzelleştireceğiz.”

PROJE ÇALIŞMALARI BAYRAM SONRASI

“Ancak artık seçim sürecini bıraktık. Şimdi, kampanya döneminde açıkladığımız projeleri tek tek yerine getirme zamanı. Bayramdan sonra önceliği Adıyaman’ımızın depreme güvenli bir şehir haline getirilmesine vermek suretiyle bayram sonrasında hızla çalışmalarımıza başlayacağız.”

Ömer KarakuşÖmer Karakuş