KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 23-12-2021 02:08

Adıyaman Üniversitesi Tanıtım Günlerinin Parlayan Yıldızı Oldu

Adıyaman Üniversitesi, merkezi İstanbul'da bulunan Adıyaman Dernekler Federasyonu ve Adıyamanlılar Vakfı'nın öncülüğünde bu yıl İstanbul Yenikapı'da üçüncüsü düzenlenen “Adıyaman Tanıtım Günleri” etkinliğinin parlayan yıldızı oldu.

Adıyaman Üniversitesi Tanıtım Günlerinin Parlayan Yıldızı Oldu

 

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ve eşi kıymetli hanımefendi Aysun Turgut, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar ve Üniversite akademik ve idari çalışanları, Yenikapı Etkinlik Alanı'ndaki Adıyaman Tanıtım Günleri kapsamında alanda yerini alan kamu ve özel kurumlarının stantlarını ziyaret etti.

Adıyaman Üniversitesinin standı ise siyasiler, STK temsilcileri, basın camiası, sanat dünyasından isimler ve birçok Adıyamanlı vatandaşa ev sahipliği yaptı.

Rektör Prof. Turgut, misafirlerle yakından ilgilenirken, Adıyaman Üniversitesinin çalışmalarını gösteren yayım materyalleri ile birlikte Adıyaman Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Arazi Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde yetiştirilen Stevia (Şeker Otu Bitkisi) takdim etti.

Etkinlikle ilgili konuşan Turgut, “Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerek ilimizi gerekse de Üniversitemizi tanıtma fırsatı bulduk. Gördüğümüz ilgi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Güzel bir etkinlik olduğuna inanıyorum. Katılımcılara da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

 

 

Ömer KarakuşÖmer Karakuş