YEREL
Giriş Tarihi : 23-12-2021 02:32

ATSO Standı Büyük İlgi Görüyor

Adıyaman Dernekler Federasyonu ile merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı’nın güç birliği yaparak bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri Adıyaman Tanıtım Günleri İstanbul Yenikapı’daki etkinlik alanında devam ederken Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasının standı büyük ilgiyle karşılaştı.

ATSO Standı Büyük İlgi Görüyor

 

Adıyaman Tanıtım Günleri’nde açılan stantlarda valilik, Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluş ilin ve kendi kuruluşlarının tanıtımı yapılıyor. Organizasyonu ziyaret edenler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan stantlar sayesinde ilimizin üretim potansiyeli, iş kalitesi ve ürün çeşitliliği konuları da ön plana çıkarken, üyelerimiz de kendilerini İstanbul da tanıtma fırsatını buldu.

Adıyaman’ın tanıtımına büyük önem veren ATSO katıldığı tanıtım günleri ve fuarlarda, kentteki sanayi ürünlerini sergiliyor. ATSO’nun Tanıtım Günlerinde açtığı görkemli standına vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilirken, standı siyasiler, sanat, STK temsilcileri ziyaret etti. Adıyaman'ın saklı hazinesi olan Adıyaman Emperador mermeri ise katılımcıların dikkatini çekiyor.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ve Genç Girişimciler Bölge Başkanı Ahmet Yolcu, ATSO standını ziyaret eden konuklarıyla yakından ilgilendi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, stantlarına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı oldukça memnun olduklarını, burada Adıyaman’ımız ekonomisi için önem arz eden başta mermer olmak üzere kentteki sanayi ürünleri ve kültürümüzü de tanıttıklarını söyledi.

Ömer KarakuşÖmer Karakuş