YEREL
Giriş Tarihi : 05-12-2021 00:07

Samsat İlçesinde Modern Taziye Evi Hizmete Açıldı

Samsat ilçesinde yaptığı çalışmalarla ilçe halkının gönlünü fetheden Belediye Başkanı Halil Fırat’ın girişimleri sonrasında ilçeye modern bir taziye evi kazandırıldı.

Samsat İlçesinde Modern Taziye Evi Hizmete Açıldı

 

Göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli olarak projeler üreten, Samsat ilçesinin çehresini değiştirerek, ilçeye modern bir görünüm kazandıran Belediye Başkanı Halil Fırat, sürekli olarak yeni projeler üretiyor.

“Halkımız hizmetin en iyisine layıktır”

Samsat ilçesine yapmış olduğu modern taziye evinin aynı zamanda vatandaşların dini vecibelerini yerine getirmek adına yapıldığını söyleyen Başkan Halil Fırat; “Yakınları vefat eden vatandaşlarımızın o acı ve telaş içinde yapması gereken bazı önemli şeyler var. Bunlar taziyelerin kabulü ve taziyeye gelenleri ağırlamak gibi işler. Belediye olarak taziye evleri vasıtasıyla acılı vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak ve o zor günlerinde yanlarında olabilmek adına ilçemize son derece modern taziye evi kazandırdık. Vatandaşlarımız bu taziye evini her türlü dini vecibelerini yerine getirmek üzere kullanmaktalar. Halkımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecektir. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu çalışmaları yaparken de ilçe halkımızın düşüncelerine önem veriyoruz. Geçmiş dönemlerde ilçemizde yaşanan acı bir deprem olayından sonra adeta ilçemizin çehresinin değişmesi için var gücümüzle çalıştık. Bugün gelinen noktada ilçemiz modern bir hale dönüştü. Bu çalışmalarımızı yaparken insanlarımızın duasını almak bizim için her şeyden önemlidir. Halkımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek adına çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecektir. Bugün ilçemize kazandırmış olduğumuz taziye evimizle birlikte ilçe halkımız taziyelerini burada kaldırabilecekler. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır. Bizler halkımızın duasını aldığımız için çok mutluyuz. Allah bizlere kuvvet verdiği müddetçe halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Haber: Cansu Emine Kıraç

Ömer KarakuşÖmer Karakuş